Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τσέντι Οσμάν, σε μια σπουδαία κίνηση που δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και που έφερε νέα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.
Ο Ισπανός φόργουορντ εμπλέκεται σε φήμες με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως κάτι τέτοιο δεν παίζει και σύμφωνα με πληροφορίες και από την Ιταλία δεν πρόκειται να φύγει από το πράσινο ρόστερ. Ο Εργκίν Αταμάν τον υπολογίζει κανονικά, η περίπτωση του Οσμάν δεν έχει καμία σχέση με τον Ισπανό και όπως ξεκαθαρίζει και ο Αντρέα Καλτσόνι κάτι τέτοιο δεν παίζει καν σαν σκέψη.
Η αναφορά του στο «Χ» για τον Χουάντσο
«Όπως ήταν αναμενόμενο από χθες, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μένει στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει καν σκέψη για πιθανή αποχώρηση», έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, διαψεύδοντας τα ανυπόστατα σενάρια περί αποχώρησης του Ισπανού πάουερ φόργουορντ με προορισμό την Ρεάλ Μαδρίτης.
Αξίζει να σημειωθεί πως πέρσι ο διεθνής άσος των πρωταθλητών Ευρώπης κατέγραψε 31 εμφανίσεις στην EuroLeague με τη φανέλα του τριφυλλιού, μετρώντας κατά μέσο όρο 4,3 πόντους και 3,5 ριμπάουντ σε 16,4 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.