Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή: Όλα έτοιμα για «το μεγάλο φινάλε» στον Λυκαβηττό

Δέσποινα Βανδή: Όλα έτοιμα για «το μεγάλο φινάλε» στον Λυκαβηττό

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τη συναυλία της στο θέατρο Λυκαβηττού.

Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε φέτος τα 30 χρόνια καριέρας της και ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία για τις καλοκαιρινές της συναυλίες σε λίγες μέρες στον Λυκαβηττό. Η περιοδεία για τα 30 χρόνια μουσικής πορείας της τραγουδίστριας, αναμένεται να ολοκληρωθεί με μια μεγάλη συναυλία στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η 55χρονη σταρ θα εμφανιστεί στις 21/9 στο Λυκαβηττό, 21 χρόνια μετά το αξέχαστο live που είχε κάνει στο ίδιο μέρος, αποχαιρετώντας τότε προσωρινά το κοινό της στην Ελλάδα.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok μέσα από τον συναυλιακό χώρο, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι με το που έφτασε εκεί, την «πλημμύρισαν» διάφορα συναισθήματα και αναμνήσεις. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι πέρασαν 21 χρόνια από την τελευταία φορά που τραγούδησε σε αυτό το μέρος.

Έφαγα το πρώτο crush, το πρώτο συναισθηματικό κύμα ήρθε μετά από πολλά χρόνια γιατί έχω να αντιμετωπίσω όλο αυτό.

Όπως λέει: «Βρίσκομαι εδώ, στο θέατρο του Λυκαβηττού. Έφαγα το πρώτο crush, το πρώτο συναισθηματικό κύμα ήρθε μετά από πολλά χρόνια γιατί έχω να αντιμετωπίσω όλο αυτό. Τον χρόνο, τις αναμνήσεις, όλα τα βιώματα… 21 Σεπτεμβρίου θα είναι εδώ, μία μεγάλη αναμέτρηση για όλους μας. Σας περιμένω». Στη λεζάντα πρόσθεσε: «Το μεγάλο μας φινάλε στο πιο σημαντικό συναισθηματικά θέατρο που έχω παίξει».

Τα συναισθήματα της Δέσποινας Βανδή του «Ανάβεις φωτιές» είναι έντονα εδώ και μέρες καθώς πριν από λίγες ημέρες, σε συναυλία της στην Κύπρο, «λύγισε» κατά τη διάρκεια του live. Συγκεκριμένα, ερμηνεύοντας το κομμάτι «Μέχρι Μάη μήνα» δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της, με αποτέλεσμα να αποθεωθεί από τον κόσμο. Όπως έχει πει και σε παλαιότερη συναυλίας, αυτό είναι ένα τραγούδι που έχει συνδέσει και της θυμίζει πολύ τον πατέρα της.

@desp1navandiofficial 21 Σεπτεμβριου στο Λυκαβηττο μετα απο παρα πολλα χρονια! Τι θα ζησουμε!!! Το μεγαλο μας φιναλε στο πιο σημαντικο συναισθηματικα θεατρο που εχω παιξει! Σας περιμενω να το ζησουμε παρεα!❤️ https://www.ticketservices.gr/event/despoina-vandi-summer-2024/ @🎙Galaxias Live Productions @teotzimas.prod @Johnny King @Marilena Animado @Giorgos Lyras @Katerina Papameri ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο, οι Κασσελακικοί και ο Αλέξης Τσίπρας

Ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης στον ΣΥΡΙΖΑ το παρασκήνιο στα άδυτα της Κουμουνδούρου είναι ήδη πλούσιο. Τα τρία στρατόπεδα και ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024