Ο Γιάννης Αϊβάζης χώρισε από την Μαρία Κορινθίου μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και ο ηθοποιός μετακόμισε σε νέο σπίτι, όπου το απαθανάτισε με φωτογραφίες και τις ανέβασε στα social media του.

Η σχέση του πρώην ζευγαριού ηθοποιών παραμένει εξαιρετική και μάλιστατο φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου ταποφάσισαν να ταξίδεψουν στην Κρήτη μαζί με την 16χρονη κόρη τους Ισμήνη, η οποία αποτελεί πάντα την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ο Γιάννης Αϊβάζης μετακόμισε στη νέα του οικία και ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη και έγραψε απλά: «Καλημέρες».

Η Μαρία Κορινθίου θα συνεχίσει να μένει μαζί με την κόρη της.

Ο Γιάννης Αϊβάζης στο στο νέο του σπίτι

Η συνεργασία με τη Μαρία Κορινθίου στο θέατρο

Το πρώην ζευγάρι μπορεί να χώρισε και να μην είναι μαζί όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, όμως αναμένεται να συνεργαστούν στο θέατρο.

Μάλιστα, ένα μήνα μετά τον χωρισμό τους, η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε τη συνεργασία τους στο θέατρο.

Μέσα από ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε ότι από τον Οκτώβριο θα ανέβουν μαζί στη σκηνή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Ο τελευταίος χορός».

Με αφορμή αυτή την ανάρτησή της, η ηθοποιός δέχθηκε πολλά μηνύματα που σχολίαζαν ότι ο χωρισμός της είναι διαφημιστικό κόλπο και εκείνη ξέσπασε.

Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου: Ο αναπάντεχος χωρισμός

Η είδηση πως ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έσκασε σαν «βόμβα» στην εγχώρια showbiz, με τους δύο ηθοποιούς να κρατούν χαμηλούς τόνους μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου.

Το λαμπερό ζευγάρι το τελευταίο διάστημα δεν πραγματοποιούσε κοινές εμφανίσεις. Η ηθοποιός είχε πρόσφατα δημοσιεύσει φωτογραφίες στα social media από τις solo διακοπές της στην Κέρκυρα, ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης από την Ιταλία.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη ήταν τον Ιανουάριο. Η ηθοποιός τον φωτογράφισε στην πρεμιέρα της παράστασης Jordan, όπου πρωταγωνιστούσε η ίδια και τη σκηνοθέτησε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Γιατί σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει» έγραφε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

«17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με τον Γιάννη. Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και τον σεβασμό που μας δείχνετε» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου σε μια από τις πρώτες της αναρτήσεις αφού έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.