Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
H Τζένιφερ Λόπεζ εξαφανίζει τον Μπεν Άφλεκ από τη ζωή και από το σώμα της

H Τζένιφερ Λόπεζ εξαφανίζει τον Μπεν Άφλεκ από τη ζωή και από το σώμα της

Η Τζένιφερ Λόπεζ αφαιρεί το τατουάζ «δέσμευσης» που έκανε με τον Μπεν Άφλεκ για τον εορτασμό του πρώτου Βαλεντίνου τους ως παντρεμένο ζευγάρι.

Η Τζένιφερ Λόπεζ τον Φεβρουάριο του 2023, έκανε ένα σύμβολο του απείρου -που βρίσκεται στο αριστερό της πλευρό- με το «Jennifer» γραμμένο στη μία άκρη και το «Ben» στην άλλη. Το σύμβολο είχε ένα βέλος που χτυπούσε στη μέση. Το αντίστοιχο τατουάζ του Μπεν Άφλεκ δείχνει ένα ζευγάρι διασταυρωμένων βελών που διακόπτονται από τα αρχικά του ζευγαριού.

Η 55χρονη pop star και ο Άφλεκ, 52 ετών, παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022, αφού αναζωπύρωσαν τη σχέση τους από δύο δεκαετίες πριν, η οποία είχε χαρακτηριστεί «Bennifer» από τα σκανδαλοθηρικά έντυπα της εποχής και αποτέλεσε σημείο αναφοράς της κάλυψής τους στις αρχές της δεκαετίας του 2000.


Οι δυο τους ενώθηκαν ξανά με τα δεσμά του γάμου σε μια μεγάλη τελετή στη Τζόρτζια στις 20 Αυγούστου 2022 – ακριβώς πριν από δύο χρόνια.

Ωστόσο η δέσμευση δεν διήρκησε πολύ καθώς στις 26 Απριλίου 2024 ανακοινώθηκε ο χωρισμός του ζευγαριού. Το In Touch είχε αναφέρει τον Μάιο ότι το διαζύγιο ήταν στα σκαριά για τον Άφλεκ και την JLo. Η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη, 20 Αυγούστου, στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες, επιβεβαιώνει το Variety

Η 55χρονη προσγειώθηκε πρόσφατα στην πρεμιέρα της ταινίας «Unstoppable» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο 2024 και φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα που τράβηξε την προσοχή πολλών θαυμαστών. Το Tamara Ralph φόρεμα, το οποίο είχε εντελώς ανοιχτές πλευρές δεμένες μεταξύ τους με μαύρους βελούδινους φιόγκους έδινε καθαρή θέα στο αριστερό πλευρό της Λόπεζ- ωστόσο, το τατουάζ της δεν φαινόταν πουθενά.

Άγνωστο παραμένει αν η Jenny from the Block, αφαίρεσε μόνιμα το τατουάζ αφοσίωσης μέσω κάποιας ιατρικής διαδικασίας ή αν απλά το έκρυψε με κάποιο άκρως καλυπτικό μέικ απ. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν το θέλει να εμφανίζεται εν μέσω του χωρισμού του ζευγαριού.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα εξαφανιστεί και το τατουάζ του Άφλεκ…

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο, οι Κασσελακικοί και ο Αλέξης Τσίπρας

Ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης στον ΣΥΡΙΖΑ το παρασκήνιο στα άδυτα της Κουμουνδούρου είναι ήδη πλούσιο. Τα τρία στρατόπεδα και ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024