Ανάμεσα στις εντυπωσιακές παρουσίες που βρίσκονται στην Μύκονο αυτές τις ημέρες είναι και η Μαριάννα Μπαφίτη. Η νεαρή influencer με τις εκρηκτικές καμπύλες ανεβάζει την θερμοκρασία σε κάθε της εμφάνιση στις πλαζ του νησιού και όχι μόνο.

Ο ρεπόρτερ του Mykonos Live TV σε ρόλο Ντέιβιντ Χάσελχοφ στο Baywatch συνάντησε τη Μαριάννα Μπαφίτη σε κοσμική παραλία και δεν έχασε την ευκαιρία για μια κουβέντα μαζί της.

Ανέμελα μπάνια και διακοπές στις Κυκλάδες

Η Μαριάννα -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι είναι μόνη, ότι κοιτάζει πάνω απ’ όλα τον χαρακτήρα σ’ έναν άντρα ενώ απάντησε αν έχει απιστήσει, αν θα κάνει onlyfans και αν δέχεται ανήθικες προτάσεις.

Στο τέλος παραδίδει μαθήματα για το πως στήνεται μια influencer για να βγάλει φωτογραφία. Απολαύστε την.

Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις της

Πριν λίγες ημέρες η «Μις Πιερία» του 2016 εμφανίστηκε στο SantAnna, όπου και εντοπίστηκε να ποζάρει με στόχο μάλλον να κάνει κάποια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram – μέσω του οποίου φροντίζει να κρατά το κοινό της ενημερωμένο για το τί συμβαίνει στη ζωή της.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή Μαριάννα Μπαφίτη, που έχει σπουδάσει ψυχολόγος και μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε στην εν λόγω παραλία με ένα αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό και φυσικά συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Μύκονος αποτελεί τον τελευταίο προορισμό για τη Μαριάννα Μπαφίτη στο tour στα νησιά των Κυκλάδων που πραγματοποίησε φέτος το καλοκαίρι, καθώς νωρίτερα είχε περάσει ολιγοήμερες διακοπές στην Πάρο.