Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μεγαλώνει η λίστα: Ο Τζακ Γουάιτ απαγόρευσε στον Ντόναλντ Τραμπ να παίζει τα τραγούδια των White Stripes

Μεγαλώνει η λίστα: Ο Τζακ Γουάιτ απαγόρευσε στον Ντόναλντ Τραμπ να παίζει τα τραγούδια των White Stripes

Ποστάροντας την αγωγή στο Instagram και γράφοντας «αυτή η μηχανή μηνύει τους φασίστες», ο Τζακ Γουάιτ έκανε ξεκάθαρη τη θέση του απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Εδώ και καιρό ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βρεθεί στο στόχαστρο των μουσικών. Ο λόγος; Χρησιμοποιεί στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις τραγουδια τους, χωρίς να έχει πάρει την άδειά τους. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν «μπλοκάρει» τον υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ και το επιτελείο του είναι η Σελίν Ντιόν, η Ριάνα, οι Rolling Stones, οι Foo Fighters κτλ.

Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό των White Stripes. Ο Τζακ Γουάιτ και η Μεγκ Γουάιτ ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά μετά το 2011 και έκαναν αγωγή στον Ντόναλντ Τραμπ και την αναπληρώτρια διευθύντρια Επικοινωνιών του υποψήφιου προέδρου, Μάργκο Μάρτιν, καθώς χρησιμοποίησαν το κομμάτι «Seven Nation Army» κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του πρώτου.

Σύμφωνα με την αγωγή, η χρηση του κομματιού είναι «προσβλητική, καθώς το συγκρότημα δεν συμφωνεί με τις πολιτικές και τις ενέργειες του Ντόναλντ Τραμπ όσο ήταν πρόεδρος, ούτε με τις θέσεις του στην προεκλογική του εκστρατεία.

Οι White Stripes ζητούν αποζημίωση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο Τζακ Γουάιτ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία δείχνει την αγωγή κατά του Ντόναλντ Τραμπ και γράφει: «Αυτή η μηχανή μηνύει τους φασίστες». Η συνέχεια στα δικαστήρια.

Only in

O Στέφανος διαλογίζεται στις Σπέτσες, ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει τις πληγές, γιατροί στα κάγκελα φωνάζουν για τα επιδόματα της πλάκας απ’ τη ΔΕΘ

Στην Κουμουνδούρου και στις επιλογές του Κασσελάκη έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον – Κακό μπελά έχει βρει ο Αδωνις με τα επιδόματα αγόνου κι οι γιατροί αποδομούν το μέτρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024