Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει: Η κόρη της Μπρουκ Σιλντς έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει: Η κόρη της Μπρουκ Σιλντς έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα

Η 19χρονη κόρη της Μπρουκ Σιλντς, η Γκρίερ Χέντσι, πήρε το βάπτισμα του πυρός στο σόου του Tommy Hilfiger στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες όταν η Κλόντια Σίφερ έκανε γνωστό ότι πόζαρε μαζί με την κόρη της Κλεμεντίν στο εξώφυλλο του περιοδικού Pop. Όσο για την κόρη της Σίντι Κρόφορντ, την Κάια Γκέρμπερ, έχει φτιάξει ήδη το όνομά της στα fashion show εδώ και μια επταετία – καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει και τον τίτλο του Μοντέλου της Χρονιάς το 2018. Και τώρα ήρθε η σειρά της κόρης της Μπρουκ Σιλντς να κάνει τα παρθενικά της βήματα στις πασαρέλες.

Η Γκρίερ Χέντσι, την περασμένη Παρασκευή συμμετείχε στην επίδειξη μόδας του Tommy Hilfiger στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Η 19χρονη κόρη της ηθοποιού και μοντέλου από τις δεκαετίες ’80 και ’90 και του Κρις Χέντσι έκλεψε τις εντυπώσεις κατά την διάρκεια του σόου με τη φυσική ομορφιά και τα κατακόκκινα μαλλιά της.

Μάλιστα, η Σιλντς ανέβασε ένα βίντεο της κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Το κορίτσι μου. Τόσο περήφανη» και ενθουσίασε τους followers της. «Σαν τη μητέρα και η κόρη», «πανέμορφη σαν κι εσένα», «σούπερ μοντέλα μαμά και κόρη», «η ομορφιά είναι στα γονίδιά σας» ήταν μερικά από τα σχόλια που γέμισαν το προφίλ της.

Η Μπρουκ Σιλντς για τις κόρες της

Η Μπρουκ Σιλντς, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, είχε φωτογραφηθεί με τις κόρες της Ρόουαν και Γκρίερ, ενώ είχε μιλήσει για τη σχέση τους. «Και οι τρεις μας έχουμε πολύ ξεχωριστές προσωπικότητες. Η μία είναι ένα κουτάβι Γκόλντεν Ριτρίβερ. Η Ρόουαν έχει ενέργεια. Είναι αστεία. Η άλλη είναι μια γάτα Αβησσυνίας. Η Γκρίερ είναι ετοιμοπόλεμη και οργανωμένη» είχε δηλώσει τότε η Μπρουκ Σιλντς.

Only in

Με πρόσωπο… Ιανού εμφανίζεται ο ελληνικός τουρισμός – Τα διφορούμενα μηνύματα

«Πέταξαν» τα αεροδρόμια με κάποιες... απότομες αναταράξεις. Τουρισμός πολλών ταχυτήτων, ρεκόρ από τη μία, ανησυχία από την άλλη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024