Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πάολα: Ακυρώνει όλες τις επόμενες εμφανίσεις της – H ανακοίνωση

Πάολα: Ακυρώνει όλες τις επόμενες εμφανίσεις της – H ανακοίνωση

Τι συνέβη στην Πάολα και δεν θα ανέβει στη σκηνή των Music Events της 88ης ΔΕΘ την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Ποια τραγουδίστρια θα την αντικαταστήσει.

Η Πάολα αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της για λόγους υγείας. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο πόδι και θα χρειαστεί χρόνος για την πλήρη αποκατάσταση.

Η ανακοίνωση της τραγουδίστριας

Η Πάολα ανέβασε την ανακοίνωση και απόφαση της στα social media της.

«Η προγραμματισμένη εμφάνιση στη ΔΕΘ καθώς και όλες οι υπόλοιπες ακυρώνονται λόγω της αποκατάστασης της επέμβασης που πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουλίου στο πόδι! Ραντεβού στις 11/10 στο Theamaathens ανανεωμένοι για ένα μαγικό χειμώνα!».

Ποια θα αντικαταστήσει την Πάολα στην προγραμματισμένη συναυλία της στη ΔΕΘ

Στην θέση της Πάολα θα ανέβει στη σκηνή των Music Events της 88ης ΔΕΘ την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Λιόλιου.

Οι συναυλίες της ΔΕΘ, κλείνονται από νωρίς το καλοκαίρι και το πρόγραμμα είναι πάντα έτοιμο αρχές Αυγούστου. Όταν η Πάολα δέχθηκε την πρόταση, είχε κάνει ήδη την επέμβαση αλλά η ίδια και οι συνεργάτες πίστευαν πως μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρώσει την περίοδο αποθεραπείας της και θα μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Ωστόσο, φαίνεται πως ακόμα η Πάολα δεν μπορεί να έχει ελευθερία κινήσεων και αποφασίστηκε να μην ανεβεί στην σκηνή της 88ης ΔΕΘ. Μάλιστα, στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση πριν λίγο καιρό σε γάμο συνεργάτη της ήταν εμφανές ότι είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο πόδι της και είχε πατερίτσες.

Η τραγουδίστρια έχει προγραμματισμένες τις χειμερινές της εμφανίσεις στο Theama Athens στο Μαρούσι (Πρεμιέρα Οκτώβριος 2024). Μαζί της ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Νίνο και νέοι καλλιτέχνες.

Only in

Με πρόσωπο… Ιανού εμφανίζεται ο ελληνικός τουρισμός – Τα διφορούμενα μηνύματα

«Πέταξαν» τα αεροδρόμια με κάποιες... απότομες αναταράξεις. Τουρισμός πολλών ταχυτήτων, ρεκόρ από τη μία, ανησυχία από την άλλη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024