Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι έχουν ολοκληρωθεί εδώ και περίπου έναν μήνα, ωστόσο δεν έχουν ξεχαστεί (ακόμα) από τα μίντια. Ιδιαίτερα, η τελετή έναρξης, η οποία δίχασε τον κόσμο και άκουσε αρκετά αρνητικά σχόλια. Ωστόσο, παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε, υπήρχε μια στιγμή που ενθουσίασε και συγκίνησε όλο τον πλανήτη: η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν.

Και τώρα, περίπου έναν μήνα μετά την ολοκλήρωση των Αγώνων, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της τελετής έναρξης Τομά Ζολί αποφάσισε να αποκαλύψει το παρασκήνιο πίσω από την εμφάνιση της super star της μουσικής βιομηχανίας Σελίν Ντιόν.

Αποφασισμένη η Σελίν Ντιόν

«Όταν έφτασε για τις πρόβες της παρουσιάσαμε δύο επιλογές χώρου για την εμφάνισή της. Η πρώτη ήταν στο Τροκαντερό και η δεύτερη στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ» είπε ο Ζολί και συμπλήρωσε: «Η Σελίν Ντιόν, όμως, ήταν αποφασισμένη να τραγουδήσει στον Πύργο,είτε φυσάει, χιονίζει ή βρεχει. Μάλιστα μου είπε ότι αυτή ήταν η αρχική μου ιδέα και το δικό της όνειρο εδώ και πάρα πολύ καιρό».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Ζολί, οι πρόβες της εμφάνισης της Σελίν Ντιόν πραγματοποιήθηκαν στις 3 τα ξημερώματα μια μέρα πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων, ενώ αυτό που ακούσαμε ήταν η πραγματική της φωνή και όχι playback. «Αυτό που είδατε είναι μια σιδηρά κυρία πάνω σε μια δεύτερη… σιδηρά κυρία, όπως ο Πύργος του Άιφελ» τόνισε.