Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Joker: Folie à Deux» – Νέο trailer για την ταινία που έχει διχάσει κοινό και κριτικούς

«Joker: Folie à Deux» – Νέο trailer για την ταινία που έχει διχάσει κοινό και κριτικούς

Λίγες εβδομάδες έμειναν για την κυκλοφορία του «Joker: Folie à Deux» και ένα νέο τρέιλερ έκανε την εμφάνισή του για μια ταινία που ήδη έχει διχάσει.

Ήταν το 2019 όταν ο Τοντ Φίλιπς παρουσίασε τη δική του εκδοχή του Joker και κατάφερε να σαρώσει στο box office με το ψυχολογικό θρίλερ που δημιούργησε. Ο Χοακίν Φίνιξ εντυπωσίασε με την ερμηνεία του, οι εισπράξεις του φιλμ ξεπέρασαν το 1 δισ. δολάρια και το sequel ήταν αναμενόμενο.

Και πλέον έχουν μείνει λίγες εβδομάδες μέχρι να βγει στις μεγάλες οθόνες, ωστόσο το «Joker: Folie à Deux» δεν έχει ξεκινήσει με το… δεξί αυτή την κινηματογραφική του πορεία. Η πρεμιέρα του μουσικού θρίλερ στο Φεστιβάλ της Βενετίας δίχασε τόσο το κοινό όσο και τους κριτικούς. Η παραγωγή, τα κοστούμια, τα χορευτικά, αλλά και οι ερμηνείες των Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga πήραν θετικά σχόλια, αλλά την ίδια ώρα το σενάριο, η πλοκή και ο ρυθμός του φιλμ κατακεραυνώθηκαν.

«Μια απογοητευτική ταινία», «αυτός δεν είναι ο Τζόκερ», «επαναλαμβανόμενη» ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν μετά την προβολή της ταινίας στη Βενετία, δείχνοντας ότι κάτι λείπει από το όραμα του Τοντ Φίλιπς.

Έχουν δίκιο ή άδικο οι κριτικές; Λογικά σε λίγο καιρό θα ξέρουμε αν συμφωνούμε ή όχι, καθώς στις 4 Οκτωβρίου η ταινία θα βρίσκεται στις σκοτεινές αίθουσες. Έως τότε, ας πάρουμε μια γεύση από το τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και ήδη έχει αγγίξει το ένα εκατομμύριο views.

Only in

O Στέφανος διαλογίζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει τις πληγές, γιατροί στα κάγκελα φωνάζουν για τα επιδόματα της πλάκας απ’ τη ΔΕΘ

Στην Κουμουνδούρου και στις επιλογές του Κασσελάκη έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον – Κακό μπελά έχει βρει ο Αδωνις με τα επιδόματα αγόνου κι οι γιατροί αποδομούν το μέτρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024