Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Atena: Αναβάλλεται ο αγιασμός σε σχολεία

Κακοκαιρία Atena: Αναβάλλεται ο αγιασμός σε σχολεία

Την Πέμπτη μεταφέρεται ο αγιασμός λόγω της κακοκαιρίας Atena

Δεν θα χτυπήσει το κουδούνι αύριο σε όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης λόγω  των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της κακοκαιρίας Atena.

Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ενημερώνοντας πως ο αγιασμός σε όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση

«Έχοντας υπόψη το επικαιροποιημένο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων για την Περιφέρεια ΑΜΘ, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

για αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων κατά μια ημέρα, σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι προγραμματισμένοι αγιασμοί μεταφέρονται για την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024», αναφέρεται στην ανακοίνωση».

Αναλυτικά η πρόγνωση

Από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (10-09-24) μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (11-09-24) αναμένονται βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία.

Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες της Τρίτης (10-09-24) και μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) στην ανατολική Μακεδονία προβλέπεται να είναι ιδιαιτέρως έντονα.

Από το βράδυ της Τρίτης (10-09-24) έως τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.
Τα φαινόμενα τη νύχτα της Τρίτης (10-09-24) και μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) στη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου (Θάσος, Σαμοθράκη, Αγ. Ευστράτιος και Λήμνος) προβλέπεται να είναι ιδιαιτέρως έντονα ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους και κατά διαστήματα έντονα.

Only in

O Στέφανος διαλογίζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει τις πληγές, γιατροί στα κάγκελα φωνάζουν για τα επιδόματα της πλάκας απ’ τη ΔΕΘ

Στην Κουμουνδούρου και στις επιλογές του Κασσελάκη έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον – Κακό μπελά έχει βρει ο Αδωνις με τα επιδόματα αγόνου κι οι γιατροί αποδομούν το μέτρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024