Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Beyoncé: Χωρίς υποψηφιότητα για τα βραβεία country μουσικής

Beyoncé: Χωρίς υποψηφιότητα για τα βραβεία country μουσικής

Απογοητευμένη η διάσημη τραγουδίστρια Beyonce.

Η Beyoncé με το όγδοο άλμπουμ της «Cowboy Carter», δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ούτε μία υποψηφιότητα για τα βραβεία της Αμερικανικής Ένωσης Κάντρι Μουσικής (Country Music Association), Country Music Awards 2024.

Σύμφωνα με τον Guardian, oι υποψήφιοι και οι νικητές των ετήσιων βραβείων ψηφίζονται κάθε χρόνο από τα 7.300 μέλη της Ένωσης, μετά από τρεις γύρους ψηφοφορίας.

Ο Μόργκαν Γουόλεν απέσπασε επτά υποψηφιότητες, τις περισσότερες για φέτος

Διεκδικώντας τον πιο σημαντικό τίτλο της βραδιάς, αυτόν του «Entertainer of the Year», ανάμεσα στους Luke Combs, Jelly Roll, Chris Stapleton και Lainey Wilson.

Τέσσερις από τις υποψηφιότητες που έλαβε ήταν για το «I Had Some Help», μία συνεργασία με τον Post Malone.

Το «Cowboy Carter», το οποίο κυκλοφόρησε η Beyoncé στις 29 Μαρτίου, έγινε το πρώτο άλμπουμ μαύρης τραγουδίστριας που έφτασε στο Νο 1 του Billboard top country albums chart.

Τι συμβαίνει με το Cowboy Carter

Παρά την επιτυχία του όμως, το άλμπουμ της Beyonce είχε περιορισμένη υποστήριξη από τους κάντρι ραδιοφωνικούς σταθμούς. Σημειώνεται ότι τον Φεβρουάριο, ένας ραδιοφωνικός σταθμός στις ΗΠΑ βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα του Τύπου αφού αρνήθηκε να παίξει το «Texas Hold ‘Em» της Beyonce, μετά από αίτημα ακροατή.

Ωστόσο στα Country Music Awards, ένας από τους συνεργάτες της Beyonce στο «Cowboy Carter», ο Shaboozey, είναι υποψήφιος σε δύο κατηγορίες, «Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης» και «Τραγούδι της Χρονιάς», με το «A Bar Song (Tipsy)».

Το τραγούδι πήρε την θέση του «Texas Hold ‘Em» στην κορυφή των κάντρι τσαρτ των ΗΠΑ τον Απρίλιο, κάνοντας τον Shaboozey τον πρώτο μαύρο άνδρα καλλιτέχνη που έφτασε στην κορυφή του Billboard Hot 100 και του κάντρι τσαρτ ταυτόχρονα. Ήταν επίσης και η πρώτη φορά που δύο μαύροι καλλιτέχνες κατέλαβαν την πρώτη θέση διαδοχικά.

Σύμφωνα με το Reuters, η 58η τελετή απονομής των CMA θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου στο Bridgestone Arena του Νάσβιλ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το αμερικανικό δίκτυο ABC.

Only in

O Στέφανος διαλογίζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει τις πληγές, γιατροί στα κάγκελα φωνάζουν για τα επιδόματα της πλάκας απ’ τη ΔΕΘ

Στην Κουμουνδούρου και στις επιλογές του Κασσελάκη έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον – Κακό μπελά έχει βρει ο Αδωνις με τα επιδόματα αγόνου κι οι γιατροί αποδομούν το μέτρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024