Το τετράγωνο Ήλιου και Δία στις 12 Σεπτεμβρίου μας κάνει να αισθανόμαστε πιο αισιόδοξοι απ’ ό,τι συνήθως. Όμως, για τέσσερα ζώδια, αυτή η υπέρμετρη αισιοδοξία αναμένεται να οδηγήσει σε παγίδες αν δεν προσέξουν. Ας δούμε ποια ζώδια χρειάζεται να κρατήσουν τα πόδια τους στη γη.

1. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θέλουν πολύ να προχωρήσουν μπροστά, να πάρουν μεγάλες αποφάσεις και να δράσουν με θάρρος. Δεν αποκλείεται η υπερβολική υποστήριξη ή θαυμασμός ενός οικείου προσώπου να τους ‘φουσκώνει τα μυαλά’. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και υπερβολικές δεσμεύσεις, που τελικά θα τους φορτώσουν με άγχος.

2. Τοξότης

Ο Τοξότης, που είναι από τη φύση του αισιόδοξος και επεκτατικός και τώρα πολλαπλασιάζεται η παρόρμηση να κυνηγήσει τους στόχους του. Δεν αποκλείεται να πέσει στην παγίδα περιττού ρίσκου, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες. Η επιτυχία θα έρθει μόνο αν διατηρήσει μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση.

3. Ιχθύς

Για τους Ιχθύς, η υπεραισιοδοξία οδηγεί σε παρανοήσεις ή παραπλανήσεις, ιδιαίτερα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Η τάση να βλέπουν τα πράγματα μέσα από ένα «ροζ σύννεφο τους απομακρύνει από την πραγματικότητα. Χρειάζεται να μείνουν προσεκτικοί με τις προσδοκίες τους και να προσπαθήσουν να αποφύγουν τα υπερβολικά ονειροπόλα σχέδια.

4. Παρθένος

Οι Παρθένοι, που συνήθως είναι ρεαλιστές και συγκεντρωμένοι στη λεπτομέρεια, κοντά στις 12 Σεπτεμβρίου θα θελήσουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπολογίσουν λάθος τους πιθανούς κινδύνους, οδηγώντας σε κακοσχεδιασμένα σχέδια. Η ανάγκη για τελειομανία τους αποτρέπει από το να δουν την μεγαλύτερη εικόνα των καταστάσεων.

Συμβουλή

Όλα τα ζώδια καλούνται να παραμείνουν προσγειωμένα και να αξιολογούν ρεαλιστικά τις δυνατότητές τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η υπεραισιοδοξία μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις αν δεν υπάρχουν ρεαλιστικές προσδοκίες.

* Πηγή: Grace