Η Κιάρα Μαστρογιάννι ενσαρκώνει τη γαλλική κομψότητα για τον οίκο Celine, σε μια νέα καμπάνια που αναδεικνύει τη διαχρονική της γοητεία και το μοναδικό της στυλ. Η ηθοποιός, κόρη της Κατρίν Ντενέβ και του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι, αποτυπώνεται με τη χαρακτηριστική της φινέτσα μέσα από τον φακό του Εντί Σλιμάν, ο οποίος από το 2018 φωτογραφίζει προσωπικότητες της τέχνης και της μουσικής για τον οίκο.

Η σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών που τραβήχτηκε στο Παρίσι αποτίει φόρο τιμής στην ιδιαίτερη γαλλοϊταλική της ομορφιά. Στην πρώτη εικόνα, η Κιάρα Μαστρογιάννι εμφανίζεται σε κοντινό πλάνο, φορώντας ένα σμόκιν -ένα από τα κύρια trends της φετινής σεζόν- με δερμάτινες λεπτομέρειες και μαύρη γραβάτα. Το στυλ της είναι απόλυτα σύγχρονο, διατηρώντας παράλληλα την κλασική κομψότητα που χαρακτηρίζει τον οίκο Celine.

View this post on Instagram

A post shared by CELINE (@celine)

Σε άλλες λήψεις, η ηθοποιός παρουσιάζεται με ψηλόμεσο τζιν και αξεσουάρ με το λογότυπο Celine, αποπνέοντας urban boho chic, ενώ σε πορτρέτα που ακολουθούν, το μεταξωτό πουκάμισο και τα εμβληματικά γυαλιά ηλίου της προσθέτουν μια ροκ αίσθηση. Τα μάτια της βαμμένα με μαύρο μολύβι, αναδεικνύουν το διαπεραστικό της βλέμμα και τη δύναμη της παρουσίας της.

View this post on Instagram

A post shared by CELINE (@celine)

Η συνεργασία της με τον Σλιμάν αποτελεί μια τέλεια συνάντηση του παριζιάνικου στυλ με την αβίαστη κομψότητα της Κιάρα Μαστρογιάννι, που ενσωματώνει τη φιλοσοφία του οίκου Celine: μια μίξη πολυτέλειας, streetwear και κλασικής φινέτσας.

* Πηγή: Grace