Η πρωταγωνίστρια του “Maestro” Κλέλια Ανδριολάτου μας έχει αποδείξει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι λατρεύει τις πιο cool και ανάλαφρες εμφανίσεις.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με φυσικά hair looks και έδειχνε super φρέσκια και λαμπερή! Το τελευταίο διάστημα έχει υιοθετήσει ένα εντυπωσιακό καστανόξανθο χρώμα που αναδεικνύει υπέροχα τα μπλε μάτια της. Φυσικά, μία ξανθιά απόχρωση χρειάζεται ακόμη περισσότερη φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα.

@klelia_andriolatou

Για να ενισχύσει λοιπόν τη λάμψη τους και να τονίσει τα διακριτικά baby lights, επιλέγει το έλαιο Elixir Ultime Original Refillable της Kérastase. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δεν ήταν λίγες οι φορές που η αγαπημένη ηθοποιός μας έδειξε πώς εφαρμόζει το συγκεκριμένο έλαιο στα μαλλιά της.

Πρόκειται για το έλαιο μαλλιών Elixir Ultime Original Refillable της Kérastase. Ένα εξαιρετικά πολυτελές έλαιο, εμπλουτισμένο με τα πιο εκλεκτά συστατικά, όπως άγρια γαλλική καμέλια, κάθε σταγόνα του προσφέρει βαθιά και πολυτελή περιποίηση σε όλους τους τύπους μαλλιών.

@klelia_andriolatou

Απορροφάται γρήγορα και χαρίζει στα μαλλιά μια ξεχωριστή αίσθηση απαλότητας. Plus, προσφέρει φωτεινότητα και εντυπωσιακή λάμψη στα θαμπά, ξηρά ή φριζαρισμένα μαλλιά, ενώ δρα σαν θερμοπροστατευτικό προϊόν στη διάρκεια του styling.

Στα πλεονεκτήματα του είναι η sutainable συσκευασία καθώς το μπουκάλι είναι σχεδιασμένο από 30% ανακυκλωμένο γυαλί, και το ανταλλακτικό, κατασκευασμένο από 95% ανακυκλωμένο πλαστικό, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των αποβλήτων.

*Πηγή: Grace