Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σαν δύο σταγόνες νερό: Η Κλόντια Σίφερ και η 19χρονη κόρη της πόζαραν μαζί

Σαν δύο σταγόνες νερό: Η Κλόντια Σίφερ και η 19χρονη κόρη της πόζαραν μαζί

Η 19χρονη κόρη της Κλόντια Σίφερ, Κλεμεντίν, φαίνεται ότι είναι έτοιμη να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της.

Μπορεί τα super models των 90’s να έχουν ακολουθήσει πλέον μια ζωή πιο ήρεμη και όχι με τόσες συχνές πασαρέλες και φωτογραφήσεις, ωστόσο αρκετές είναι εκείνες που «παραδίδουν τη σκυτάλη τους» στην επόμενη γενιά και συγκεκριμένα στις κόρες τους. Από την Cindy Crawford και την Kaia Gerber, την Kate Moss στη Lila Moss και τώρα από την Claudia Schiffer στην 19χρονη κόρη της, Clementine Vaughn.

Μητέρα και κόρη μοιράστηκαν πριν από λίγες ώρες το κοινό τους εξώφυλλο στο περιοδικό Pop όπου ποζάρουν σε ασπρόμαυρο φόντο, ντυμένες με Balenciaga. «Ευχαριστούμε πολύ το περιοδικό Pop και την υπέροχη ομάδα του. Είναι μια στιγμή που θα αναπολώ. Πολύ χαρούμενη που μοιράζομαι αυτό το εξώφυλλο με την μητέρα μου. Τι τιμή», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η 19χρονη Clementine.

Η Clementine έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον κόσμο της μόδας, ωστόσο φαίνεται να είναι πιο αποστασιοποιημένη και παλιότερα προτιμούσε να μένει εκτός από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας επιλέξει μια πιο ιδιωτική ζωή. Πλέον όμως μοιράζεται συχνότερα στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εμφανής είναι και η αγάπη της οικογένειας για την Ελλάδα.

Τόσο η Claudia Schiffer, όσο και η οικογένειά της επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Έτσι και φέτος, η Claudia επισκέφθηκε ελληνικά νησιά, αλλά και γνωστό ξενοδοχειακό θέρετρο στο Πόρτο Χέλι.

Η Clementine Vaughn είναι η μεγαλύτερη κόρη της Claudia Schiffer και του συζύγου της και σκηνοθέτη, Matthew Vaughn. Γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2004 στο Λονδίνο της Αγγλίας. Οι δυο τους έχουν ακόμη έναν γιο τον Caspar Matthew, 21 ετών.

Τέλος, η Schiffer είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της Matthew από το 2002, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης πίσω από τις κινηματογραφικές επιτυχίες «Kingsman: Secret Service», «Layer Cake» και «X-Men: First Class», μεταξύ άλλων.

* Πηγή: Grace

Only in

«Αλίμονο στους κυβερνήτες κι αλίμονο στους ποιητές»

Ο στιχουργός και αναβιωτής της θρυλικής μπουάτ Απανεμιάς στην Πλάκα μιλάει για τις πρόσφατες συνεργασίες του και παραθέτει τους προβληματισμούς του για το ελληνικό τραγούδι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024