Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρική περιποίηση: Πλήρης οδηγός φροντίδας για το πρόσωπο

Ανδρική περιποίηση: Πλήρης οδηγός φροντίδας για το πρόσωπο

Η φροντίδα του προσώπου σου ξεκινά από τον σωστό καθαρισμό, πρωί και βράδυ.

Πέρασαν οι εποχές που ένα σαπούνι ήταν η καλύτερη λύση για την περιποίηση ενός ανδρικού δέρματος! Τώρα, οι άνδρες συνειδητοποιούν τη σημασία μιας σταθερής ρουτίνας περιποίησης του δέρματος για τη διατήρηση μιας υγιούς, νεανικής εμφάνισης.

Και η καλύτερη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος ξεκινά με το πλύσιμο του προσώπου σας και τελειώνει με μια καλή ενυδατική κρέμα. Θυμηθείτε, είναι σαν μια επένδυση στην υγεία σας και να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας.

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε  ανδρικά προϊόντα περιποίησης τα οποία θα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε και με δωρεάν μεταφορικά.

O καθαρισμός του προσώπου αποτελεί -όπως και για τις γυναίκες- το πρώτο βήμα στην αντρική περιποίηση.

Η πιο απλή και ταυτόχρονα αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού του προσώπου είναι το gel.

Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και βοηθά στην απομάκρυνση των μικροβίων και της λιπαρότητας της ανδρικής επιδερμίδας.

Αφού, λοιπόν, ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του προσώπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας κρέμα προσώπου.

Η ενυδατική κρέμα δρα παγιδεύοντας νερό στο δέρμα σας, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο φωτεινό και νεανικό.

Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο και το σώμα σας αμέσως μετά το μπάνιο, το ντους ή το ξύρισμα ενώ το δέρμα είναι ακόμα υγρό.

Η κατανόηση του τύπου του δέρματός σας θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να φροντίζετε το δέρμα σας και να επιλέγετε προϊόντα περιποίησης που είναι κατάλληλα για εσάς.

Εάν έχετε δέρμα με τάση ακμής, αναζητήστε καθαριστικά και ενυδατικές κρέμες που λένε «χωρίς λάδια» καθώς αυτά δεν θα φράξουν τους πόρους σας.

Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήστε ήπια προϊόντα «χωρίς άρωμα», καθώς τα προϊόντα που περιέχουν αρώματα μπορεί να αφήσουν το δέρμα ερεθισμένο και ξηρό.

Για όσους άνδρες αναζητούν το κάτι παραπάνω, εφαρμόστε ένα serum με αντιοξειδωτική δράση, που ενυδατώνει και ηρεμεί την ερεθισμένη επιδερμίδα. Επιπλέον επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος και διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων.

Μην ξεχνάτε τα μάτια σας

Το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή—και αν δεν χρησιμοποιείτε ακόμη κρέμα ματιών, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από τώρα για να ξεκινήσετε. Η διατήρηση αυτής της περιοχής ενυδατωμένη μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση μιας πιο νεανικής επιδερμίδας.

Καθαρισμός της γενειάδας

Ακριβώς όπως καθαρίζετε την επιδερμίδα σας, εξίσου προσεκτικό καθαρισμό χρειάζεται και η γενειάδα σας, καθώς είναι πιθανό να συγκρατεί υπολείμματα τροφής ή νεκρό δέρμα. Θυμηθείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να την φροντίζετε με το trimmer για να διατηρεί το σχήμα της.

Πριν ξεκινήσετε την περιποίηση της γενειάδας σας χρησιμοποιήστε μια χτένα για τη διαμόρφωσή της.

Το να διατηρείτε περιποιημένες τις τρίχες του προσώπου είναι μια σημαντική πτυχή της περιποίησης των ανδρών. Επενδύστε στα σωστά προϊόντα όπως λάδια για γένια και βάλσαμα που έχουν ενυδατικές ιδιότητες, ενώ παρέχουν και ένα βοήθημα στο styling.

Ως πλεονέκτημα, έχουν επίσης μια ευχάριστη μυρωδιά που μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε φρέσκια μυρωδιά όλη την ημέρα.

Εφαρμόστε κερί που διαμορφώνει και προσφέρει δυνατό κράτημα σε μαλλιά και γένια. Είναι ματ και αόρατο χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Δίνει μια φυσική εμφάνιση που διαρκεί όλη την ημέρα.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να προμηθευτείτε τα ειδικά σετ περιποίησης, σχεδιασμένα για την ανδρική επιδερμίδα.

Επίσης μπορείτε να βρείτε σετ φροντίδας προσώπου για μετά το ξύρισμα το οποίο συμβάλλει στην καταπραΰνση και ενυδάτωση του δέρματος. Αποτελείται από After Shave Balm κι αντιρυτιδική κρέμα ματιών και προσώπου.

Only in

Οι «διπρόσωποι» του ΣΥΡΙΖΑ, το μάθημα του Ιούλιου Καίσαρα και ο Άδωνις που ανακάλυψε το κακό του ΕΣΥ!

Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα περιμένουν τι θα κάνει ο Stefanos, η Τζάκρη δηλώνει ότι θα μείνει στο κόμμα ό,τι και αν γίνει, στην πολιτική ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς, τα κονέ με το ΠΑΣΟΚ και η ανακάλυψη του Άδωνι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024