Ξεκίνησε ως έκτακτο μέτρο πρόληψης κατά της covid-19, όμως η τηλεργασία, γνωστή και ως remote work, έχει έρθει για να μείνει, τουλάχιστον για ορισμένους ή για κάποιες μέρες της εργάσιμης εβδομάδας. Για να καταφέρουμε λοιπόν, να δουλέψουμε από το σπίτι απρόσκοπτα και δίχως αντιπερισπασμούς θα πρέπει να διαμορφώσουμε το home office, το γραφείο δηλαδή στο σπίτι όπου θα μπορούμε να εργαζόμαστε συγκεντρωμένοι.

Φυσικά θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τον απαραίτητο εξοπλισμό, δηλαδή τα απολύτως απαραίτητα έπιπλα γραφείου. Εκτός από το γραφείο, θα χρειαστείτε φυσικά μια ανατομική καρέκλα γραφείου για να κάθεστε άνετα και βολικά, τον υπολογιστή σας και τα περιφερειακά αξεσουάρ όπως το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.

Θα τα βρείτε όλα και ακόμα περισσότερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε γραφείακαρέκλες γραφείου και περιφερειακά αξεσουάρ ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Πώς θα διαμορφώσετε το home office

Ξεκινώντας από τα βασικά, θα χρειαστείτε ένα γραφείο για να έχετε ένα οργανωμένο και καλαίσθητο χώρο εργασίας. Επιλέξτε ένα με εργονομικό σχεδιασμό, που θα σας προσφέρει ένα συνδυασμό άνεσης και λειτουργικότητας, διευκολύνοντας την ροή της εργασίας.

Ένα γραφείο με βιβλιοθήκη είναι καλή επιλογή εάν χρειάζεστε άφθονο αποθηκευτικό χώρο ενώ τα ράφια και τα συρτάρια εξασφαλίζουν άνεση και οργάνωση στον χώρο εργασίας σας ώστε φάκελοι και έγγραφα να παραμένουν τακτοποιημένα.

Εάν ο ελεύθερος χώρος στο σπίτι είναι περιορισμένος, τότε επιλέξτε ένα γραφείο με συμπαγή σχεδιασμό για να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο στο δάπεδο.

Στην συνέχεια, θα χρειαστείτε μια άνετη καρέκλα γραφείου με εργονομικό σχεδιασμό, μιας και θα περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας καθισμένοι σε αυτήν.

Επιλέξτε μια καρέκλα αναπαυτική, που δεν θα σας κουράζει και θα υποστηρίζει την σπονδυλική σας στήλη. Η καρέκλα γραφείου της Liberta διαθέτει μπράτσα που επιτρέπουν στα χέρια σας να είναι άνετα και οι ώμοι να είναι χαλαροί.

Ιδανική για πολύωρη εργασία με ειδικό σχήμα ώστε να προσαρμόζεται στο περίγραμμα της μέσης προκειμένου να βελτιώσει τη στάση του σώματος.

Το home office σας δεν θα είναι ολοκληρωμένο χωρίς τον υπολογιστή σας. Ιδανική επιλογή για όσους εργάζονται από απόσταση είναι τα laptops, μιας και μπορούν να μετακινηθούν εύκολα δίχως να σας επιβαρύνουν, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση από όπου βρίσκεστε.

Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα νέο laptop, το MacBook Air με οθόνη 15 ιντσών θα σας εντυπωσιάσει με τη λεπτή του σχεδίαση και την εκθαμβωτική οθόνη Liquid Retina. Εξοπλισμένο με τον ισχυρό επεξεργαστή M2 chip και μπαταρία που παρέχει έως και 18 ώρες λειτουργίας, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε ένα εξαιρετικά φορητό σύστημα.

Διαφορετικά το Asus Vivobook 16 M1605YAR-MB731W είναι ένα κομψό και ισχυρό laptop ιδανικό για καθημερινή χρήση και εργασίες υψηλής απόδοσης. Διαθέτει οθόνη 16.9 ιντσών που προσφέρει ευρύ πεδίο θέασης και ζωντανά χρώματα, καθιστώντας το ιδανικό για εργασίες γραφείου, περιήγηση στο διαδίκτυο και πολυμέσα. Ο επεξεργαστής AMD εξασφαλίζει γρήγορη απόκριση και αποδοτικότητα ενέργειας, ενώ η μνήμη 16GB RAM επιτρέπει ομαλό multitasking.