Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ταχύρρυθμο πρόγραμμα Ισπανικών από την Bright Academy

Ταχύρρυθμο πρόγραμμα Ισπανικών από την Bright Academy

Για συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης αναγνωρισμένης από το ΑΣΕΠ

Η γνώση μίας ή περισσοτέρων ξένων γλωσσών αποτελεί αναντίρρητα ένα βασικό εργαλείο για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη του ανθρώπου καθώς επίσης και για την καλύτερη αλληλεπίδρασή του μέσα στο σημερινό πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει κάποιος να επιλέξει να μελετήσει την ισπανική γλώσσα είναι πολλοί, αλλά κυρίως το γεγονός ότι τα ισπανικά θεωρούνται μια από τις βασικές γλώσσες παγκοσμίως, την οποία μιλούν περισσότερα από μισό δισεκατομμύριο άνθρωποι κατατάσσοντάς την ως τη δεύτερη πιο ευρέως ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο μετά τα κινέζικα. Ωστόσο, η ισπανική γλώσσα δεν αποτελεί μόνο ένα εξαίρετο μέσο για την επικοινωνία με ανθρώπους προερχόμενους από διαφορετικές χώρες, αλλά μπορεί να διευρύνει και τη γενικότερη πολιτιστική προσέγγιση του ατόμου δεδομένου ότι αποτελεί την επίσημη καθομιλούμενη γλώσσα σε περισσότερες από είκοσι μία χώρες σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τον πλούτο και τη διαφορετικότητα των πολιτισμών των χωρών αυτών, καθώς και τις μοναδικές παραδόσεις, τα έθιμα και τους τρόπους ζωής των λαών τους, η εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας επιτρέπει την εμβάθυνση στην κουλτούρα των ισπανόφωνων χωρών, τη μελέτη και την απόλαυση της μουσικής, της λογοτεχνίας, της τέχνης και του πολιτισμού, αλλά και τη βαθύτερη κατανόηση της ιστορίας και του τρόπου ζωής.

Στη σύγχρονη κοινωνία δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός στην εκπαίδευση και η γνώση παίζει καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη του καθενός και της καθεμίας από εμάς.

Η Bright Academy επενδύοντας στη δια βίου μάθηση  υιοθετεί την αντίληψη ότι η απόκτηση δεξιοτήτων είναι το εισιτήριο για την πρόοδο και την εξέλιξη στον επαγγελματικό στίβο και όχι μόνο, για αυτό και δημιούργησε ένα blended εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη Linguaphone για την διδασκαλία της Ισπανικής γλώσσας σε ενήλικες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς αλλά και σε όλες τις κατηγορίες των  επαγγελματιών οι οποίοι θέλουν να λάβουν μέρος σε αξιολογήσεις μέσω ΑΣΕΠ και η πιστοποίηση της ξένης γλώσσας, είτε πρώτης  είτε δεύτερης, μοριοδοτείται ανάλογα. Η πιστοποίηση  ξεκινά από το επίπεδο Β2 και είναι αυτή η οποία έχει το μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων. Εκτός από την μοριοδότηση για προσλήψεις και διορισμούς εκπαιδευτικών, η μοριοδότηση της ξένης γλώσσας αφορά προκηρύξεις και διαγωνισμούς για Υπουργεία, Δήμους, Περιφέρειειες, ΔΕΚΟ, Σώματα Ασφαλείας. Αφορά ακόμα τις κρίσεις στελεχών του Δημόσιου Τομέα για αξιολογήσεις, προαγωγές, μετατάξεις και αποσπάσεις. Φυσικά δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι με την εκμάθηση και στη συνέχεια πιστοποίηση της γλώσσας των Ισπανικών δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσει κάποιος σε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Η Bright Academy και οι υπεύθυνοι του προγράμματος είναι δίπλα στον συμμετέχοντα σε όλη την διάρκεια της εκπαίδευσης και θα τον οδηγήσουν υπεύθυνα στην επιλογή της κατάλληλης για την περίπτωση του εξέταση πιστοποίησης.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη και η βελτίωση των γνώσεων των εκπαιδευομένων για την απόκτηση της απαραίτητης ευχέρειας στην καθημερινή επικοινωνία και τη συμμετοχή σε αναγνωρισμένες εξετάσεις πιστοποίησης της ισπανικής γλώσσας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γλωσσικών εφαρμογών και παρέχει τη δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής των στοιχείων που διδάσκονται τόσο κατά τη διάρκειά του, όσο και μετά από αυτό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 440 ώρες ασύγχρονης εκπαίδευσης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Bright Academy και 120 ώρες σύγχρονης τηλεκπαίδευσης από έμπειρο καθηγητή ισπανικών της Linguaphone.

Τα τμήματα τα οποία λειτουργούν  απευθύνονται σε όσους βρίσκονται σε επίπεδο αρχαρίων αλλά και σε πιο προχωρημένο επίπεδο. Τα μαθήματα τα οποία παραδίδονται από τους πιστοποιημένους καθηγητές της Linguaphone  γίνονται δύο φορές την εβδομάδα και στο διάστημα των 8 μηνών οι συμμετέχοντες θα μπορούν ανάλογα με την πρόοδο τους να προχωρήσουν σε εξετάσεις πιστοποίησης. Η πιστοποίηση της ξένης γλώσσας μοριοδοτείται από το ΑΣΕΠ καθώς και από διαγωνισμούς του δημοσίου.

Το πρόγραμμα βασίζεται στις εκπαιδευτικές μεθόδους Ισπανικά Α1-Α2 και Ισπανικά Β1-Β2 της Linguaphone, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την εκμάθηση της γλώσσας από ενήλικες σπουδαστές. Η παρουσίαση, η εκμάθηση και η εμπέδωση των στοιχείων της γλώσσας γίνεται με τον πλέον ενδιαφέροντα τρόπο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ειδικό υλικό προετοιμασίας και past papers για τη συμμετοχή όσων επιθυμούν σε αναγνωρισμένες εξετάσεις πιστοποίησης της γλώσσας. Η ευελιξία του προγράμματος επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να μελετούν με το δικό τους ρυθμό και στο χρονικό πλαίσιο που τους εξυπηρετεί, έχοντας παράλληλα την υποστήριξη, την καθοδήγηση αλλά και την παρακίνηση που χρειάζονται, από το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό που έχει επιλέξει με προσοχή η Bright Academy. Με τον τρόπο αυτό, το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις καθημερινές τους ανάγκες και επαγγελματικές ή προσωπικές  υποχρεώσεις.

Η Bright Academy λειτουργεί ταχύρρυθμα τμήματα εκμάθησης της Ισπανικής γλώσσας όλο το χρόνο και προχωρά σε εξαιρετικά δελεαστικές οικονομικές προσφορές προς τους  ενδιαφερόμενους καθώς και σε ευελιξία  πληρωμής των διδάκτρων. Τέλος προσφέρονται συνδυαστικά πακέτα για εγγραφή στα Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια της και στα Ταχύρρυθμα Τμήματα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Only in

O Στέφανος διαλογίζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει τις πληγές, γιατροί στα κάγκελα φωνάζουν για τα επιδόματα της πλάκας απ’ τη ΔΕΘ

Στην Κουμουνδούρου και στις επιλογές του Κασσελάκη έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον – Κακό μπελά έχει βρει ο Αδωνις με τα επιδόματα αγόνου κι οι γιατροί αποδομούν το μέτρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024