Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Φθινόπωρο: Οι δέκα τάσεις για το πιο hot pedi της σεζόν

Φθινόπωρο: Οι δέκα τάσεις για το πιο hot pedi της σεζόν

Ετοιμαστείτε να αποκτήσετε το πιο hot pedi για τη νέα σεζόν με δέκα προτάσεις- έκπληξη.

Το φθινόπωρο πλησιάζει φέρνοντας μαζί του νέες αποχρώσεις τόσο για το μανικιούρ όσο και για το πεντικιούρ. Στο κομμάτι του πεντικιούρ, φέτος θα δούμε σκούρες, ατμοσφαιρικές, σέξι αποχρώσεις, αλλά και πιο φωτεινούς τόνους, που κάνουν την έκπληξη. Τσεκάρετε παρακάτω τα 10 κορυφαία χρώματα-τάσεις του φετινού φθινοπώρου κι ετοιμαστείτε να αποκτήσετε το πιο hot pedi για τη νέα σεζόν.

Σκούρο κόκκινο

Το κόκκινο θα είναι πάντα ένα κλασικό χρώμα νυχιών, αλλά το φθινόπωρο μπορείτε να υιοθετήσετε μια πιο σκούρα απόχρωση, όπως το βουργουνδί, το merlot κόκκινο και το βυσσινί.

Πορτοκαλί

Η φετινή χρωματική παλέτα του φθινοπώρου περιλαμβάνει κόκκινες, πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις που θυμίζουν τα πεσμένα φύλλα των δέντρων και φυσικά τις κολοκύθες του Halloween. Επομένως, αν  σας αρέσουν αυτοί οι τόνοι, γιατί να μην τους εντάξετε φέτος και στο πεντικιούρ σας;

Κίτρινο

Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε αποχρώσεις όπως το κίτρινο με πορτοκαλί υποτόνο και το χρυσό, που επίσης βγάζουν μια ζεστασιά και ταιριάζουν τέλεια με το φθινοπωρινό σκηνικό. Θα πετύχετε αμέσως το πιο cozy πεντικιούρ.

Σκούρο μπλε

Το σκούρο μπλε είναι μια διαχρονική πρόταση για το φθινοπωρινό πεντικιούρ. Δεν είναι το συνηθισμένο σας δραματικό μαύρο ή το κλασικό κόκκινο χρώμα, ωστόσο εξακολουθεί να αναδύει αυτήν τη μουντή και πιο «σκοτεινή» ατμόσφαιρα της εποχής.

Βαθύ πράσινο

Τα σκούρα πράσινα όπως το πράσινο του δάσους φαίνονται τόσο φυσικά και φρέσκα. Ένα πεντικιούρ σε αυτήν την απόχρωση που είναι εμπνευσμένο από μια βόλτα στο δάσος μια δροσερή φθινοπωρινή μέρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα και είναι η τέλεια πρόταση για το pedi σας.

Μωβ

Οι σκούρες μωβ αποχρώσεις είναι τόσο μυστηριώδεις και μοναδικές. Προτιμήστε αυτές που φαίνονται σαν μαύρες και κινούνται στη φιλοσοφία των “black cherry” nails, που αποτελούν τεράστια τάση.

Καφέ τόνοι

Αν δε θέλετε να βάψετε μαύρα ή σκούρα μπλε τα νύχια των ποδιών σας, γιατί να μην επιλέξετε μια καφέ απόχρωση; Τολμήστε ένα βαθύ καφέ ή τον τόνο της μόκα και πετύχετε το πιο ενδιαφέρον pedi του φθινοπώρου.

Γκρι

Φυσικά, το γκρι είναι ένα ακόμη βασικό χρώμα για το πεντικιούρ του φθινοπώρου. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε από μια τεράστια γκάμα αποχρώσεων, που κινούνται από το πιο σκούρο έως το πιο ανοιχτό γκρι για ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

Γήινες αποχρώσεις

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες σχετικά με τα χρώματα που μπορείτε να φορέσετε το καλοκαίρι και ποια το φθινόπωρο στο πεντικιούρ σας, είναι ασφαλές να πούμε ότι οι nude αποχρώσεις στα νύχια δεν καταλαβαίνουν από εποχές. Αν λοιπόν βρίσκεστε σε δίλημμα για το τι χρώμα να κάνετε στο pedi σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν γήινο τόνο, όπως ένα κομψό μπεζ.

Μαύρο

Το μαύρο είναι, σίγουρα, ένα statement χρώμα για τα νύχια. Δραματικό, μυστηριώδες και σέξι, είναι μια σούπερ επιλογή για το πεντικιούρ του φθινοπώρου -και όχι μόνο!

*Πηγή: Vita 

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο, οι Κασσελακικοί και ο Αλέξης Τσίπρας

Ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης στον ΣΥΡΙΖΑ το παρασκήνιο στα άδυτα της Κουμουνδούρου είναι ήδη πλούσιο. Τα τρία στρατόπεδα και ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024