Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γκλέτσος: Εάν γίνω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχω υπό μάλης το λυσάρι του Τσίπρα

Γκλέτσος: Εάν γίνω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχω υπό μάλης το λυσάρι του Τσίπρα

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξέφρασε την αντίθεσή του για την πορεία του Στέφανου Κασσελάκη στους 11 μήνες στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

«Δεν θα κρίνω δημόσια τον Τσίπρα ποτέ. Εάν γίνω πρόεδρος θα έχω υπό μάλης το λυσάρι του Τσίπρα», υπογράμμισε ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας για την πρόθεση της διεκδίκησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που εξέφρασε τις προηγούμενες μέρες.

Ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε επίσης για τον πρώην πρωθυπουργό ότι έχει «προσωπολατρία» στο πρόσωπό του. Τόνισε, δε, ότι δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία στην περίπτωση που θέσει υποψηφιότητα ο Αλέξης Τσίπρας. «Δεν θα ρωτήσω γιατί, αρκεί να μου το πει», είπε.

Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας πρόσθεσε επίσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», ότι η υποψηφιότητά του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει να κάνει προσωπική φιλοδοξία αλλά για να βάλει «πλάτη ώστε να τελειώσει το πρόβλημα και να κάνουμε restart».

Απαντώντας στο ερώτημα για το ποιος ευθύνεται για την κρίση στο κόμμα μίλησε για «μεγάλο σοκ από τα αποτελέσματα στις δύο τελευταίες βουλευτικές εκλογές», αλλά το μεγαλύτερο σοκ όπως είπε ήταν όταν ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κάνει χώρο σε κάτι νέο. «Δεν το περιμέναμε και δεν το θέλαμε», επισήμανε.

«Δεν μπορούσα να είμαι με τους υπονομευτές που προκάλεσαν τη συντριβή μας»

Υπογράμμισε ακόμη ότι «την πρώτη Κυριακή των εκλογών ήμουν με τον κ. Παππά, αλλά τη δεύτερη δεν μπορούσα να είμαι με τους υπονομευτές που προκάλεσαν τη συντριβή μας», είπε καταλογίζοντας ταυτόχρονα ευθύνες στο οικονομικό επιτελείο για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορεί να μαζεύεις τα λεφτά του τρίτου μνημονίου και να τα δίνεις στον Μητσοτάκη να τα μοιράζει στους φίλους του», τόνισε.

Καταλήγοντας είπε ότι θα ήθελε να είναι υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του για την πορεία του Στέφανου Κασσελάκη στους 11 μήνες στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Only in

O Στέφανος διαλογίζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει τις πληγές, γιατροί στα κάγκελα φωνάζουν για τα επιδόματα της πλάκας απ’ τη ΔΕΘ

Στην Κουμουνδούρου και στις επιλογές του Κασσελάκη έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον – Κακό μπελά έχει βρει ο Αδωνις με τα επιδόματα αγόνου κι οι γιατροί αποδομούν το μέτρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024