Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ραγκούσης για Κασσελάκη: Θετική εξέλιξη γιατί έκλεισε αυτή η δυσάρεστη παρένθεση

Ραγκούσης για Κασσελάκη: Θετική εξέλιξη γιατί έκλεισε αυτή η δυσάρεστη παρένθεση

«Η μετά Κασσελάκη εποχή για την προοδευτική παράταξη ξεκίνησε» τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ως «θετική εξέλιξη γιατί έκλεισε αυτή η δυσάρεστη παρένθεση» χαρακτήρισε ο Γιάννης Ραγκούσης την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Η μετά Κασσελάκη εποχή για την προοδευτική παράταξη ξεκίνησε» τόνισε ο πρώην βουλευτής Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει επιστροφή και αυτό φαίνεται από τη διστακτικότητα του ίδιου να δηλώσει στον λαό τι ακριβώς θα κάνει.

«Ο ίδιος έχει καταλάβει ότι αν ξαναβάλει υποψήφιος δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους που είχε πάρει όταν είχε εκλεγεί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ραγκούσης: «Θα έχω κάποια προτίμηση αφού δω όλες τις υποψηφιότητες»

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι για πρώτη φορά καθαιρείται πρόεδρος κόμματος, ο Γιάννης Ραγκούσης σημείωσε ότι είναι μια εξέλιξη που προβλέπεται από το καταστατικό ενώ διευκρίνισε ότι το κόμμα θα εκλέξει νέο πρόεδρο από τη βάση ώστε να αποφασίσουν «μέλη και φίλοι ποιος θα είναι ο νέος και να δώσουν τέλος στο δράμα που ζούμε».

Αναφορικά με τους υποψηφίους και ποιον ο ίδιος θα υποστηρίξει, ο Γιάννης Ραγκούσης απάντησε πως «θα έχω κάποια προτίμηση αφού δω όλες τις υποψηφιότητες» και συμπλήρωσε ότι βασικό κριτήριο θα αποτελέσει ο υποψήφιος που θα επιλέξει να έχει δηλώσει καθαρά ότι είναι υπέρ της ανασυγκρότησης του κόμματος με στόχο τη συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων.

Στην ερώτηση, τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, σημείωσε ότι «μπορεί να κάνει ό,τι ο ίδιος εκτιμήσει» ενώ καταλήγοντας είπε ότι ορθώς δεν απάντησε ποτέ στις συκοφαντικές καταγγελίες του κ. Κασσελάκη γιατί θα έπεφτε στο επίπεδό του», προσθέτοντας ότι ο ίδιος είναι βέβαιος ότι τον κ. Τσίπρα τον «πνίγει το δίκιο».

Only in

O Στέφανος διαλογίζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει τις πληγές, γιατροί στα κάγκελα φωνάζουν για τα επιδόματα της πλάκας απ’ τη ΔΕΘ

Στην Κουμουνδούρου και στις επιλογές του Κασσελάκη έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον – Κακό μπελά έχει βρει ο Αδωνις με τα επιδόματα αγόνου κι οι γιατροί αποδομούν το μέτρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024