Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου νέος εκπρόσωπος Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου νέος εκπρόσωπος Τύπου

Ανακατατάξεις στον ΣΥΡΙΖΑ έχει φέρει η πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη που έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Μετά την παραίτηση της Βούλας Κεχαγιά, νέος εκπρόσωπος Τύπου αναλαμβάνει ο Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Μετά την παραίτηση της Βούλας Κεχαγιάς νέος εκπρόσωπος Τύπου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αναπληρωτής εκπρόσωπος, Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Η κ. Κεχαγιά, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο κόμμα της Κουμουνδούρου που δρομολόγησε η υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Χ ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στελέχη και κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ όπως και εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την, όπως είπε, «έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις- στάση τους απέναντί μου».

Τη Βούλα Κεχαγιά στη θέση του εκπροσώπου Τύπου διαδέχεται ο Παυσανίας Παπαγεωργίου

Υπενθυμίζεται ότι η Βούλα Κεχαγιά είχε αναλάβει επισήμως καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 3 Μαρτίου.

Με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, που συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα, νέος εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παυσανίας Παπαγεωργίου

Βιογραφικό

Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1978 στον Πειραιά και ανήκει στη γενιά των «40άρηδων». Μεγάλωσε στο Αιτωλικό του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Ολοκλήρωσε το 1996, τις λυκειακές του σπουδές σε ελληνικό δημόσιο σχολείο, είναι πτυχιούχος της Σχολής Νομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Αμβούργου (Universität Hamburg) και του Τμήματος Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Μ.Μ.Ε. του ίδιου Πανεπιστημίου.

Είναι δισέγγονος του στρατιωτικού, πολιτικού, υπουργού και Δημάρχου Αθηναίων, Παυσανία Κατσώτα.

Στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκλογική περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας.

Διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος του υπουργείου Επικρατείας επί υπουργίας Νίκου Παππά και από το Νοέμβριο του 2015, μέχρι τον Αύγουστο του 2018, Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας, επί υπουργίας Νίκου Φίλη και Κώστα Γαβρόγλου.

Από τον Αύγουστο του 2018 μέχρι σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιά. Επίσης, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop).

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο, οι Κασσελακικοί και ο Αλέξης Τσίπρας

Ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης στον ΣΥΡΙΖΑ το παρασκήνιο στα άδυτα της Κουμουνδούρου είναι ήδη πλούσιο. Τα τρία στρατόπεδα και ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024