Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δυνατό τεστ με Ερυθρό Αστέρα για Ολυμπιακό – Ο Φουρνιέ και οι πολλές απουσίες

Δυνατό τεστ με Ερυθρό Αστέρα για Ολυμπιακό – Ο Φουρνιέ και οι πολλές απουσίες

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας θα δώσει ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα, σε ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός μετά το μεγάλο φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, δίνει ακόμη ένα δυνατό τεστ αυτή τη φορά απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πρεμιέρα στα φιλικά απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία νίκησαν 84-83 χάρη σε καλάθι του Πρίντεζη και πλέον θα κοντραριστούν για δεύτερο παιχνίδι με ομάδα επιπέδου Euroleague.

Η αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (10/9, 18:00) στο ΣΕΦ και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει και κόντρα στη σέρβικη ομάδα αρκετές απουσίες και προβλήματα, καθώς δεν θα είναι διαθέσιμος σίγουρα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλο του και στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία τις εξετάσεις του για να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς.

Εκτός όμως από τον Σέρβο, νοκ-άουτ από το παιχνίδι θα είναι και οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Φίλιπ Πετρούσεφ, καθώς συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, αλλά και οι Κώστας Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ, αφού αμφότεροι είναι στην Κωνσταντινούπολη, λόγω υποχρεώσεων με την Ευρωλίγκα.

Η ώρα του Φουρνιέ

Προφανώς δεν υπολογίζονται οι Μουσταφά Φαλ και Κίναν Έβανς, αλλά είναι πολύ πιθανό να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος προπονείται εδώ και λίγες μέρες σε φουλ ρυθμούς.

Αντίθετα, ο Ερυθρός Αστέρας είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο στην προετοιμασία του, καθώς έχει δώσει ήδη τρία φιλικά. Εκεί, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει κάνει το 3/3, όπου στο πιο πρόσφατο επικράτησε 82-74 της Χάποελ Τελ Αβίβ. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στους Μίλος Τεόντοσιτς και Νεμάνια Νέντοβιτς.

Only in

Γονατίζουν οι ασθενείς με καρκίνο από πρόσθετες χρεώσεις για περίθαλψη

Επιστολή στον υπουργό Υγείας και τη διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ έστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου επισημαίνοντας την ανοχή ΕΟΠΥΥ και υπουργείου σε παράνομες επιβαρύνσεις των ασθενών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024