Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Καμία πρόταση στον Οσμάν από τους Λέικερς πριν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό»

«Καμία πρόταση στον Οσμάν από τους Λέικερς πριν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό»

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Μαρκ Στάιν, μίλησε για την φημολογούμενη πρόταση των Λέικερς στον Τσεντί Οσμάν, για συμμετοχή του στο training camp τους.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι τη σεζόν 2024-25 ο Τσεντί Οσμάν, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Τούρκου φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, όταν πληροφορίες ανέφεραν πως είχε και πρόταση από το ΝΒΑ για την ερχόμενη σεζόν.

Ωστόσο, σε διάψευση των πληροφορίων που ήθελαν τους Λος Άντζελες Λέικερς να προτείνουν στον Οσμάν να λάβει μέρος στο training camp τους, προέβη ο Αμερικανός δημοσιογράφος Μαρκ Στάιν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ClutchPoints».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχει αναφερθεί στην Ευρώπη ότι ο Τούρκος swingman, Τσεντί Οσμάν απέρριψε μια πρόσκληση για το training camp από τους Λέικερς πριν υπογράψει με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα.

Ωστόσο πηγές κοντά στην κατάσταση είπαν στο «The Stein Line» ότι καμία τέτοια προσφορά δεν κατατέθηκε από τους Λέικερς παρά τη γνωστή αγάπη του ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον Οσμάν που χρονολογείται από την εποχή τους ως συμπαίκτες στους Καβαλίερς»

Only in

O Στέφανος διαλογίζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει τις πληγές, γιατροί στα κάγκελα φωνάζουν για τα επιδόματα της πλάκας απ’ τη ΔΕΘ

Στην Κουμουνδούρου και στις επιλογές του Κασσελάκη έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον – Κακό μπελά έχει βρει ο Αδωνις με τα επιδόματα αγόνου κι οι γιατροί αποδομούν το μέτρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024