Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κοντά σε πρώην παίκτη του Ολυμπιακού η Φενέρμπαχτσε

Κοντά σε πρώην παίκτη του Ολυμπιακού η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Λούκα Σάμανιτς με πρώην «ερυθρόλευκο» σέντερ.

Ο τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουνκουόγλου, με ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) «στέλνει» πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, στην Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος ρεπόρτερ αναφέρει πως Φενέρ είναι έτοιμη να αποδεσμεύσει τον Λούκα Σάμανιτς και να τον αντικαταστήσει με πρώην «ερυθρόλευκο» Κεμ Μπιρτς.

Μπορεί ο Σάμανιτς να υπέγραψε με τους Τούρκους το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο η Φενέρ δεν είναι ικανοποιημένη και θα τον αποδεσμεύσει από την ομάδα και υπογράφοντας τον Καναδό ψηλό.

Δείτε την ανάρτηση

🚨 Fenerbahçe Beko, Khem Birch ile her konuda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe yönetimi, Samanič ile yolları ayırıp yerini Birch ile doldurmak istiyor. https://t.co/Jh5mI1gTpr

Ο Μπιρτς μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην ισπανική Χιρόνα, ενώ από το 2017 έως και το 2023 αγωνιζόταν στο NBA και τους Ορλάντο Μάτζικ, την G-League ομάδα τους, Λέικλαντ Μάτζικ και τους Τορόντο Ράπτορς. Ο Καναδός σέντερ αγωνίστηκε την σεζόν 2016-2017 στον Ολυμπιακό έχοντας σε 18,1 λεπτά παιχνιδιού, 7,3 πόντους, 5,6 ριμπάουντ, 0,3 ασίστ, 1,0 τάπα, και 0,5 κλέψιμο ανά παιχνίδι, σε 37 παιχνίδια του στην Euroleague.

Only in

O Στέφανος διαλογίζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει τις πληγές, γιατροί στα κάγκελα φωνάζουν για τα επιδόματα της πλάκας απ’ τη ΔΕΘ

Στην Κουμουνδούρου και στις επιλογές του Κασσελάκη έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον – Κακό μπελά έχει βρει ο Αδωνις με τα επιδόματα αγόνου κι οι γιατροί αποδομούν το μέτρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024