Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πάντερ: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την Euroleague»

Πάντερ: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την Euroleague»

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε στο κανάλι της Μπαρτσελόνα και τόνισε πως στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από το να κερδίσει τη φετινή Euroleague.

Πανέτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν της Euroleague φαίνεται πως είναι ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ, αποτελεί μια από τις μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού και όπως φαίνεται ο ίδιος και η ομάδα του βάζουν από την αρχή ψηλά τον πήχη, καθώς στις δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας, μίλησε για βασικό φετινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέβιν Πάντερ:

«Ήταν μια απόφαση που έλαβα αφού είχε την ευκαιρία να έρθω εδώ και να γίνω μέρος της ομάδας. Για εμένα είναι μια εύκολη μετάβαση γιατί έχω παίξει απέναντι σε όλους τους συμπαίκτες μου ως αντίπαλος. Όπως με τον Σατο (σ.σ. Σατοράνσκι) που έπρεπε να με μαρκάρει. Ήταν τόσο ενοχλητικός όταν το έκανε (σ.σ. γέλια).Οπότε έχουμε μια πολύ καλή σχέση από την πρώτη στιγμή που ήρθα, αφού μάρκαρε ο ένας τον άλλον.

Το ίδιο ισχύει και με τον Λάπρο (σ.σ. Λαπροβίτολα). Έπρεπε να τον μαρκάρω κι αυτόν. Οπότε μόνο και μόνο από αυτό, είχαμε κάτι για να μιλήσουμε όταν ήρθα. Τους καταλαίβανα, κι αυτοί καταλάβαιναν εμένα.

Ακόμα και ο Γιαν (σ.σ. Βέσελι) που είχε παίξει για τον Ομπράντοβιτς, κι εγώ είχα παίξει για τον Ομπράντοβιτς, οπότε είχαμε ένα είδος σύνδεσης, αφού κάθε φορά που έπαιζε πικ εντ ρολ, με μάρκαρε.

Οπότε έχω οικειότητα με όλα τα παιδιά, επειδή έχω παίξει εναντίον τους τόσες φορές και έτσι όταν ήρθα εδώ ήταν έυκολο να συζητήσουμε και να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας, οπότε τώρα που είμαστε συμπαίκτες, μένει μόνο να ενώσουμε τα κομμάτια και να βρούμε το παιχνίδι μας».

Ποιο ήταν το όνειρο σου; «Όταν ήμουν νεότερος, το όνιερο μου ήταν να παίξω στο NBA. Μεγαλώνοντας και παίζοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόνο αυτό γνωρίζεις, μόνο για αυτό συζητάς και μόνο αυτό παρακολουθείς. Είναι όμως ακόμα το όνειρό μου; Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, όπως μεγαλώνεις αλλάζουν κάποια πράγματα και αντιλαμβάνεσαι και κάποια που δεν έχουν σχέση με το μπάσκετ. Οπότε τα όνειρα που έχεις ως παιδί, δεν ξέρω εάν αλλάζουν, αλλά γίνονται λιγότερο σημαντικά».

Για τους στόχους που έχει φέτος η Μπαρτσελόνα: «Πρώτα από όλα να κερδίσω τίτλους εδώ. Να κερδίσουμε την EuroLeague, να σηκώσουμε την ACB και να πάρουμε όσο πιο πολλούς τίτλους γίνεται. Αυτός είναι ο κύριος στόχος. όπου έχω παίξει, είχα – κατά κύριο λόγο – επιτυχίες και θέλω να το συνεχίσω αυτό, όπως και θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι σαν άνθρωπος και σαν παίκτης κάθε μέρα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα».

Για το πόσο δύσκολη είναι η ζωή ενός παίκτη: «Όλα στη ζωή είναι δύσκολα. Έτσι και το μπάσκετ είναι δύσκολο, όπως και το να βρίσκομαι εδώ. Το να ξυπνάς κάθε μέρα και να πρέπει να φροντίσεις την οικογένειά σου είναι δύσκολο, ακόμα κι αν δεν παίζεις μπάσκετ. Έτσι είναι η ζωή, για αυτό πρέπει να έχεις την κατάλληλη νοοτροπία και την σωστή προσέγγιση και θα τα καταφέρεις».

Για το τι του αρέσει να κάνει μέσα στο γήπεδο: «Κάνω ό,τι χρειάζεται, όταν ήμουν νεότερος έπαιζε μόνο στο «2», αλλά μεγαλώνοντας έμαθα να παίζω και σαν «1», οπότε σε αυτό το σημείο της καριέρας μου μπορώ να κάνω και τα δύο. Μπορώ και να σκοράρω και να δημιουργήσω, οπότε αυτό είναι το καλύτερο μέρος του ότι μεγαλώνω και ωριμάζω».

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο, οι Κασσελακικοί και ο Αλέξης Τσίπρας

Ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης στον ΣΥΡΙΖΑ το παρασκήνιο στα άδυτα της Κουμουνδούρου είναι ήδη πλούσιο. Τα τρία στρατόπεδα και ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024