Νέο ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό και τις πιθανότητες μετακόμισής του στο Βελιγράδι για χάρη του Ερυθρού Αστέρα, φιλοξενεί η σερβική «Mozzart Sport».

Συγκεκριμένα, στην χώρα του φόργουορντ των Πειραιωτών, βάζουν στην… εξίσωση τους τραυματισμούς των Φαλ και Μιλουτίνοφ που θα κρατήσουν τον Σέρβο στην Ελλάδα μέχρι τον τελικό του Super Cup.

Ωστόσο αυτή η καθυστέρηση «δεν θα πρέπει να επηρεάσει την άφιξη του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα», όπως αναφέρει το δημοσίευμα χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της σερβικής Mozzart Sport:

«Μετά τον Μουσταφά Φαλ, εξαιτίας του τραυματισμού του οποίου δυσκολεύει η άφιξη του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα, ένας άλλος σέντερ του Ολυμπιακού αναρρώνει και αυτός είναι ο Σέρβος παίκτης της εθνικής ομάδας, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τους Φαλ και Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός έχει στη θέση του σέντερ και τους Μόουζες Ράιτ και Πετρούσεφ, που δεν θα τους επιτραπεί να φύγουν από την Αθήνα πριν το ελληνικό Super Cup, κόντρα στον πιο σκληρό αντίπαλο, Παναθηναϊκό, λόγω της κατάστασης υγείας των δύο πρώτων. Αλλά όλα αυτά δεν θα πρέπει να επηρεάσουν την άφιξη του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα».