Η Γαλλία δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Βέλγιο, επικρατώντας με 2-0 χτες (9/9) βράδυ, για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League. Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο αρχηγός του Βελγίου, Κέβιν Ντε Μπρόινε, στις δηλώσεις του δεν δίστασε να κατηγορήσει κάποιους από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν έδωσαν το 100%, σύμφωνα με τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε:

«Η Γαλλία ήταν καλύτερη σήμερα. Αυτό που φταίει είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Υπάρχουν παίκτες που δεν εκπλήρωσαν τον ρόλο τους και βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Τελεία. Δεν πρόκειται να πω στα μέσα ενημέρωσης τι πρέπει να βελτιωθεί. Είχα τη γνώμη μου στο ημίχρονο κι αυτό είναι υπεραρκετό» σημείωσε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

«Το επίπεδο είναι υψηλό, αλλά αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το υψηλό επίπεδο, είναι επειδή δεν είσαι αρκετά καλός. Κι αν δεν είσαι αρκετά καλός, πρέπει και πάλι να τα δώσεις όλα, κάτι που κάποιοι δεν το κάνουν» συμπλήρωσε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

«Μπορώ να δεχτώ ότι δεν είμαστε πλέον στο επίπεδο του 2018. Είμαι ο πρώτος που το είπα. Άλλα κάποια πράγματα είναι απαράδεκτα, αλλά δεν θα μιλήσω για αυτά εδώ. Το έκανα όταν ήμουν 18 ετών στη Γκενκ. Σήμερα είμαι 33 και δεν το κάνω πια. Είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις», υπογράμμισε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.