Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αναβολή στο Άγιαξ – Ουτρέχτη λόγω απεργίας των αστυνομικών

Αναβολή στο Άγιαξ – Ουτρέχτη λόγω απεργίας των αστυνομικών

Αναβλήθηκε και το ματς του Άγιαξ με την Ουτρέχτη λόγω της απεργίας των αστυνομικών στην Ολλανδία – Δεύτερο ματς του Αίαντα που δεν θα πραγματοποιηθεί

Και δεύτερος αγώνας της ολλανδικής Eredivisie, στον οποίο μάλιστα «εμπλέκεται» ξανά ο Άγιαξ, ματαιώθηκε τη Δευτέρα (9/9) λόγω της απεργίας των αστυνομικών στην Ολλανδία, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Άμστερνταμ.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας της Κυριακής (15/9) μεταξύ του Άγιαξ και της Ουτρέχτης στη «Johan Cruyff Arena» δεν θα διεξαχθεί λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια, όπως αποφάσισαν οι αρχές της πόλης τη Δευτέρα (9/9).

«Η ασφάλεια των παικτών, των οπαδών και της δημόσιας τάξης στην πόλη δεν μπορεί να διασφαλιστεί χωρίς τις σημαντικές προσπάθειες και την παρουσία της αστυνομίας», δήλωσε ο δήμος του Άμστερνταμ.

Τέθηκε επί τάπητος και η επιλογή να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, αλλά όπως τονίστηκε «…ακόμη και τότε, ο κίνδυνος αναταραχών και ανασφαλών καταστάσεων είναι πολύ μεγάλος χωρίς πιθανή συμμετοχή της αστυνομίας».

Η απογοήτευση του Άγιαξ

Ο Άγιαξ εξέφρασε την πλήρη απογοήτευσή του, καθότι εκτιμούσε πως ο αγώνας θα μπορούσε επίσης να γίνει χωρίς αστυνομία «…με πρόσθετα μέτρα και σωστές συμφωνίες μεταξύ των δύο ομάδων και οπαδών».

Το ολλανδικό «Klassieker» του Άγιαξ με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ είχε ματαιωθεί επίσης την 1η Σεπτεμβρίου, διότι ο δήμος του Ρότερνταμ είχε εκφράσει ανησυχίες λόγω προγραμματισμένης απεργίας της αστυνομίας.

Η ολλανδική αστυνομία έχει ξεκινήσει απεργιακές κινητοποιήσεις για καλύτερες συνθήκες πρόωρης συνταξιοδότησης, κλείνοντας αστυνομικά τμήματα για το κοινό και οργανώνοντας διαδηλώσεις με περιπολικά.

Το αστυνομικό σωματείο μάλιστα ανέφερε ότι οι απεργίες θα συνεχιστούν εάν δεν υπάρξει επαρκής προοπτική για μια σημαντική πρόοδο στη διαμάχη για την πρόωρη συνταξιοδότηση.

Only in

«Αλίμονο στους κυβερνήτες κι αλίμονο στους ποιητές»

Ο στιχουργός και αναβιωτής της θρυλικής μπουάτ Απανεμιάς στην Πλάκα μιλάει για τις πρόσφατες συνεργασίες του και παραθέτει τους προβληματισμούς του για το ελληνικό τραγούδι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024