Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ισόπαλο το φιλικό των Νέων Ολυμπιακού και Εθνικής (1-1)

Ισόπαλο το φιλικό των Νέων Ολυμπιακού και Εθνικής (1-1)

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Εθνικής σε φιλική αναμέτρηση στο Ρέντη που ολοκληρώθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Φιλικό ματς με την εθνική Νέων έδωσαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το θετικό τους ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Super League Κ19 και ενόψει της συνέχειας με τον Παναιτωλικό, υποδέχτηκαν την εθνική Νέων στο Ρέντη σε φιλικό αγώνα και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ στη φιλική αναμέτρηση, όταν στο 70′ ο Γιουσούφ μετά από πίεση έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα της Εθνικής, έδωσε στον Λίγδα και σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε πέντε λεπτά με τον Καλαϊτσίδη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πέναλτι στο 85′ με τον Καρκατσάλη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρ. Πιτό): Κουράκλης, Σκουρόπουλος, Ρολάκης, Θεοδωρίδης, Καρκατσάλης, Πλης, Γιουσούφ, Φλούδας, Σούφκα, Τουφάκης, Φράγκος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Έξαρχος, Φίλης, Γιωτόπουλος, Στάντζος, Κτενάς, Βασιλακόπουλος, Τζαμαλής, Μιχαηλίδης, Λίγδας, Καμπαγιοβάνης.

Εθνική Νέων (Β. Μόρας): Γεωργακόπουλος, Κουπένος, Αλαφάκης, Μπαταούλας, Μαρουτσής, Ανδρικόπουλος, Μπρέγκου, Παναγιωτακόπουλος, Τσιούγγαρης, Γαλιάτσος, Κωστούλας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καλτσάς, Κοσίδης, Λιατσικούρας, Μύθου, Μπέλερης, Πλειώνης, Καλαϊτσίδης, Πνευμονίδης, Πολυκράτης, Αδαμάκης, Πολιτάκης, Αγγελάκης, Δεληανίδης.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο, οι Κασσελακικοί και ο Αλέξης Τσίπρας

Ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης στον ΣΥΡΙΖΑ το παρασκήνιο στα άδυτα της Κουμουνδούρου είναι ήδη πλούσιο. Τα τρία στρατόπεδα και ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024