Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κάτοικος Βραζιλίας και επίσημα ο Ντεπάι (vid)

Κάτοικος Βραζιλίας και επίσημα ο Ντεπάι (vid)

Ο Μέμφις Ντεπάι είναι και επίσημα παίκτης της Κορίνθιανς, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον βραζιλιάνικο σύλλογο και έτσι θα μάθει να χορεύει… σάμπα.

Η Κορίνθιανς, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του Campeonato Brasileiro, ανακοίνωσε τη μεγάλη μεταγραφή του Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 30χρονος Ολλανδός σταρ αποδέχτηκε τη μεγάλη πρόταση της «τιμάο» και αποφάσισε ν’ αφήσει πίσω του την Ευρώπη έπειτα από μία μεγάλη διαδρομή σε Αϊντχόφεν, Λιόν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι απολαβές του θα ανέρχονται στα 4,85 εκατ. ευρώ τον χρόνο και ο χορηγός της Κορίνθιανς έχει αναλάβει να καλύπτει το 80% του συμβολαίου του.

Ο Ντεπάι αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα στην καριέρα του και να πει «αντίο» στη Γηραιά Ήπειρο στην οποία αγωνίστηκε τελευταία φορά με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ντεπάι έμεινε ελεύθερος από τους «ροχιμπλάνκος» το καλοκαίρι και αφού δεν βρήκε κάτι που να τον ικανοποίησε, αποφάσισε να μετακομίσει στη Βραζιλία για χάρη της Κορίνθιανς.

Δείτε το βίντεο της Κορίνθιανς

Only in

O Στέφανος διαλογίζεται στις Σπέτσες, ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει τις πληγές, γιατροί στα κάγκελα φωνάζουν για τα επιδόματα της πλάκας απ’ τη ΔΕΘ

Στην Κουμουνδούρου και στις επιλογές του Κασσελάκη έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον – Κακό μπελά έχει βρει ο Αδωνις με τα επιδόματα αγόνου κι οι γιατροί αποδομούν το μέτρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024