Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός, που έφτασε τα 901 γκολ στην καριέρα του στον αγώνα με τη Σκωτία (2-1), αναφέρθηκε στα χρόνια του στο «Μπερναμπέου»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε τη Ρεάλ Μαδρίτης ως την «καλύτερη ομάδα στην ιστορία ου ποδοσφαίρου», μίλησε για τα χρονια του στο «Μπερναμπέου», το Κιλιάν Μπαπέ, τον Πέπε, τον Τόνι Κρόος και το δικό του κίνητρο να πρωταγωνιστεί.

Ο διάσημος Πορτογάλος σούπερ σταρ της Αλ Νασρ ανέβασε ένα νέο βίντεο στο κανάλι του στο YouTube με τον Ρίο Φέρντιναντ, στο οποίο μιλούν για όλα αυτά:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο τύπος της ομάδας που δεν τα παρατάει υπό πίεση. Ο κόσμος λέει ότι έχει τύχη στο Champions League, αλλά είναι τύχη, είναι και μυαλό. Είναι προετοιμασμένοι για αυτές τις στιγμές. Το «Μπερναμπέου» έχει αυτή τη διαφορετική αύρα. Η ενέργεια είναι διαφορετική όταν οι μεγάλες ομάδες πάνε εκεί. Βάζουν γκολ, αλλά η πίεση τους επικρατεί. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Τώρα, αν λέτε ότι η Ρεάλ Μαδρίτη θα είναι καλύτερη ή όχι, δεν το ξέρουμε. Ο Μπαπέ είναι εκεί τώρα, νομίζω ότι η  Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να είναι δυνατή, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Μόνο ο Θεός ξέρει. Έχουν φανταστικούς παίκτες και ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο».

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός, που έφτασε τα 901 γκολ στην καριέρα του στον αγώνα με τη Σκωτία (2-1) , αναφέρθηκε στα χρόνια του στο «Μπερναμπέου»:

«Κέρδισα πολλά τρόπαια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κέρδισα τα πάντα. Ήταν ευχαρίστηση να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης για 9 σεζόν και να κερδίσω 4 Champions League. Λατρεύω τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν έφτασα, ήμουν ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία.

Ήταν πίεση, αλλά πίστευα στον εαυτό μου. Έχοντας κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα» στην Premier League, ήξερα ότι θα τα πήγαινα καλά γιατί πιστεύω στο ταλέντο μου. Ήταν δύσκολο, είναι μια διαφορετική χώρα, ήμουν μόλις 24 χρονών, αλλά ήμουν πολύ θετικός. Ήταν ξεκάθαρο ότι θα έγραφα ιστορία. Ήταν μια πρόκληση και μου αρέσει να αποδεικνύω ότι οι άνθρωποι έκαναν λάθος. Ήμουν πολύ χαρούμενος στη Μαδρίτη».

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι το μεγάλο απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο λέει για την άφιξή του Γάλλου σούπερ σταρ:

«Πιστεύω ότι ο Μπαπέ θα τα πάει καλά. Η δομή του συλλόγου είναι καλή και σταθερή. Έχουν σπουδαίο προπονητή. Έπειτα υπάρχει ο πρόεδρος, Φλορεντίνο, που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό. Νομίζω ότι δεν θα έχει μεγάλο πρόβλημα λόγω του ταλέντου του. Το έχει ήδη αποδείξει. Ο Μπαπέ μπορεί να είναι η επόμενη «Χρυσή Μπάλλα». Αυτός, ο Χάαλαντ, ο Μπέλιγχαμ, ο Λαμίν…»

Μίλησε επίσης και για τον Πέπε:

«Όταν φτάσεις σε μια συγκεκριμένη ηλικία, το κλειδί είναι το μυαλό σου. Εάν συμπεριφέρεσαι καλά στο σώμα σου για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα σε σεβαστεί. Αν θέλεις να παίξεις 4 ή 5 χρόνια ακόμα, πρέπει να έχεις καλή νοοτροπία. Ο Πέπε και εγώ είμαστε ένα καλό παράδειγμα, προσέχουμε καλά τον εαυτό μας. Είναι πολύ επαγγελματίας εκτός γηπέδου».

Τελειώνοντας, ο Κριστιάνο  Ρονάλντο μίλησε για το κίνητρό του με την τρέχουσα ηλικία του και την αποχώρηση του Τόνι Κρόος από την ενεργό δράση:

«Όταν τελειώσει η σεζόν, έχω ξανά ενθουσιασμό. Αν δεν το έχεις είναι κακό. Έχω ενθουσιασμό, είμαι εθισμένος στο ποδόσφαιρο, στο να βάζω γκολ και να παίζω σε καλό επίπεδο. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του καθενός, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Σέβομαι την απόφαση του Κρόος γιατί είναι ο τύπος του ανθρώπου που πάει να κάνει ένα πράγμα και το κάνει. Νομίζω ότι θα μπορούσε να παίξει για περισσότερα χρόνια, αλλά μπορεί να έχει άλλα σχέδια και πρέπει να το σεβαστούμε».

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο, οι Κασσελακικοί και ο Αλέξης Τσίπρας

Ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης στον ΣΥΡΙΖΑ το παρασκήνιο στα άδυτα της Κουμουνδούρου είναι ήδη πλούσιο. Τα τρία στρατόπεδα και ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024