Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πόσα είναι τα εξασφαλισμένα έσοδα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στις διοργανώσεις της UEFA (pics)

Πόσα είναι τα εξασφαλισμένα έσοδα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στις διοργανώσεις της UEFA (pics)

Αυτά είναι τα χρήματα που έχουν εξασφαλίσει ήδη από τη συμμετοχή τους στις διοργανώσεις της UEFA, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, σύμφωνα με έγκυρη σελίδα με οικονομικά δεδομένα.

Καθόλου αμελητέα δεν θα πρέπει να θεωρούνται τα ποσά που έχουν ήδη εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός από τη συμμετοχή τους στην League Phase του Europa League οι δύο πρώτοι και του Conference League οι «πράσινοι».

Η έγκυρη σελίδα Football meets data δημοσίευσε τα εκτιμώμενα χρήματα που μπορούν να θεωρούν ήδη δεδομένα οι τρεις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλισμένα 11,964 εκατ. ευρώ, ο ΠΑΟΚ 10.364 εκατ. ευρώ και ο Παναθηναϊκός 5,432 εκατ. ευρώ.

Η αναφορά στις ελληνικές ομάδες και στα οικονομικά δεδομένα

Φυσικά τα ποσά αυτά μπορούν να αυξηθούν με βάση τα αποτελέσματα και τους γύρους που πιθανώς περάσουν οι ομάδες, σε περίπτωση που καταφέρουν να πάνε παρακάτω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετέχουν.

Τι αναφέρει για τα οικονομικά δεδομένα στο Europa League

Τι αναφέρει για τα οικονομικά δεδομένα στο Europa Conference League

Ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν οι ελληνικές ομάδες

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην League Phase του Europa League τις Ρέιντζερς, Πόρτο, Μπράγκα, Λιόν, Καραμπάκ, Μάλμε, Στεάουα και Τβέντε.

Ο ΠΑΟΚ με την σειρά του τις Σλάβια Πράγας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φερεντσβάρος, Σοσιεδάδ, Στεάουα, Βικτόρια Πλζεν, Ρίγα και Γαλατάσαραϊ.

Ο Παναθηναϊκός τέλος στην League Phase του Conference League θα τεθεί αντιμέτωπος με τις Τσέλσι, Μπόρατς, Ελσίνκι, Τζουγκάρντεν, Νιού Σαντς και Ντινάμο Μινσκ.

Only in

O Στέφανος διαλογίζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει τις πληγές, γιατροί στα κάγκελα φωνάζουν για τα επιδόματα της πλάκας απ’ τη ΔΕΘ

Στην Κουμουνδούρου και στις επιλογές του Κασσελάκη έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον – Κακό μπελά έχει βρει ο Αδωνις με τα επιδόματα αγόνου κι οι γιατροί αποδομούν το μέτρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024