Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τελειώνει σήμερα του Πιερό στην ΑΕΚ

Τελειώνει σήμερα του Πιερό στην ΑΕΚ

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Φραντζί Πιερό στην ΑΕΚ, με τον 29χρονο φορ να υπογράφει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Η ΑΕΚ βρήκε στο πρόσωπο του Φραντζί Πιερό τον παίκτη που της έλειπε, ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ της, καθώς από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου και μετά την φυγή του Πόνσε έψαχνε να αποκτήσει έναν ακόμη φορ.

Ο Φραντζί Πιερό βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα και σήμερα θα ολοκληρωθούν τα τυπικά της μεταγραφής του. Ο 29χρονος φορ ταξίδεψε για την Ελλάδα, ενώ βρισκόταν με την εθνική ομάδα της Αϊτής και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι τετραετούς διάρκειας.

Αυτή είναι η συμφωνία του Πιερό

Ο Πιερό έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο, με διπλάσιες αποδοχές από αυτές που έπαιρνε στη Μακάμπι Χάιφα. Η Ένωση τα έχει βρει με τους Ισραηλινούς για ένα ποσό κοντά στα τρία εκατ. ευρώ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νέος παίκτης της ΑΕΚ θα ξεκινήσει προπονήσεις και ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν και πότε θα τον χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια της ομάδας, καθώς όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να γνωρίσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Only in

Γονατίζουν οι ασθενείς με καρκίνο από πρόσθετες χρεώσεις για περίθαλψη

Επιστολή στον υπουργό Υγείας και τη διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ έστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου επισημαίνοντας την ανοχή ΕΟΠΥΥ και υπουργείου σε παράνομες επιβαρύνσεις των ασθενών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024