Η ΑΕΚ βρήκε στο πρόσωπο του Φραντζί Πιερό τον παίκτη που της έλειπε, ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ της, καθώς από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου και μετά την φυγή του Πόνσε έψαχνε να αποκτήσει έναν ακόμη φορ.

Ο Φραντζί Πιερό βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα και σήμερα θα ολοκληρωθούν τα τυπικά της μεταγραφής του. Ο 29χρονος φορ ταξίδεψε για την Ελλάδα, ενώ βρισκόταν με την εθνική ομάδα της Αϊτής και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι τετραετούς διάρκειας.

Αυτή είναι η συμφωνία του Πιερό

Ο Πιερό έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο, με διπλάσιες αποδοχές από αυτές που έπαιρνε στη Μακάμπι Χάιφα. Η Ένωση τα έχει βρει με τους Ισραηλινούς για ένα ποσό κοντά στα τρία εκατ. ευρώ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νέος παίκτης της ΑΕΚ θα ξεκινήσει προπονήσεις και ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν και πότε θα τον χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια της ομάδας, καθώς όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να γνωρίσει πρόσωπα και καταστάσεις.