Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Με Τζόλη και Σιώπη η Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία (Pic)

Με Τζόλη και Σιώπη η Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία (Pic)

Σε δύο αλλαγές προχωρά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε σχέση με το ματς κόντρα στη Φινλανδία καθώς Τζόλης και Σιώπης ξεκινούν βασικοί με την Ιρλανδία.

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο «Aviva Stadium» για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League και θέλει να κάνει το 2Χ2 μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Φινλανδίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχωρά σε δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου καθώς Τζόλης και Σιώπης παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα αντί των Πέλκα και Μάνταλου.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα θα είναι οι Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης και Τσιμίκας ενώ Σιώπης και Μπουχαλάκης θα είναι στον άξονα. Ο Ιωαννίδης παραμένει στην κορυφή της επίθεσης και τριάδα πίσω του οι Χατζηγιοβάνης, Μπακασέτας και Τζόλης.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ντόη, Δουβίκας, Πέλκας, Παυλίδης, Χατζηδιάκος, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Μάνταλος, Γιαννούλης.

Η εντεκάδα:

Η ενδεκάδα της Ιρλανδίας: Κέλεχερ, Ο’ Σέι, Ομομπαμιντέλε, Κόλινς, Μπρέιντι, Ογκμπένε, Σμόλμποουν, Μολούμπι, Μπρόουν, Νάιτ, Ζμόντικς.

Στον πάγκο: Ο’ Λίρι, Τράβερς, Ντόχερτι, Ο’ Ντόουντα, Ρόμπινσον, Φέργκιουσον, Άιντα, Ο’ Μπρίεν, Εμποσέλε, Σκέιλς, ΜάκΑτιρ, Πάροτ

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο, οι Κασσελακικοί και ο Αλέξης Τσίπρας

Ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης στον ΣΥΡΙΖΑ το παρασκήνιο στα άδυτα της Κουμουνδούρου είναι ήδη πλούσιο. Τα τρία στρατόπεδα και ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024