Στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της ανακοίνωσης της έναρξης της σημαντικής συνεργασίας μεταξύ του Ολυμπιακού και της γνωστής εταιρίας ONEΧ.

Από πλευράς Ολυμπιακού τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος έκανε λόγο για μια κορυφαία συνεργασία, που διατηρεί τους ερυθρόλευκους ως τον κορυφαίο αθλητικό σύλλογο της Ευρώπης.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Κουντούρης ανέφερε:

«Βρισκόμαστε εδώ σήμερα, για να σας ανακοινώσουμε την χορηγική μας συνεργασία με την ΟΝΕΧ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία. Τόσο εμείς, όσο ελπίζω και η ίδια η εταιρεία, καθώς συνεργάζεται πλέον με τον Ολυμπιακό, τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο στην Ευρώπη. Η συνεργασία αυτή αφορά την ονοματοδοσία του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών και είναι η δεύτερη που υλοποιούμε στη διάρκεια της θητείας μας.

Πρόκειται για την κορυφαία χορηγική συνεργασία, αφού δίπλα στο όνομα του Ολυμπιακού, εμφανίζεται και αυτό του χορηγού, γεγονός που αποτελεί τεράστια τιμή για όποιον επιθυμεί να στηρίξει τον σύλλογό μας αλλά και να διαφημιστεί αξιοποιώντας τη δυναμική του.

Τέτοιου είδους συνεργασίες μας δίνουν την δυνατότητα να συνεχίσουμε να διατηρούμε τον Ολυμπιακό ως τον κορυφαίο αθλητικό σύλλογο της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε σε ανάλογες συνεργασίες και στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα.

Η ΟΝΕΧ λοιπόν, θα είναι δίπλα μας σε αυτή την ιστορική σεζόν. Τη σεζόν των 100 χρόνων του Ολυμπιακού μας.

Ο άνθρωπος που ηγείται της ΟΝΕΧ, ο Παναγιώτης Ξενοκώστας γνωρίζουμε ότι είναι ένας ένθερμος φίλαθλος του Ολυμπιακού, ελπίζουμε ότι κοντά μας θα νοιώσει και την ζεστασιά και την οικεία στο σύλλογό μας και ότι η συμμετοχή του θα αξιοποιηθεί αφού έρχεται σε ένα σωματείο που επενδύει στην ανάπτυξη του αθλητισμού και πρωταγωνιστεί παντού.

Μαζί με την ΟΝΕΧ, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να κατακτούμε κορυφές και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο. Όλοι μας θέλουμε όσα πιο πολλά… δώρα μπορούμε, για τα για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και μαζί θα τα καταφέρουμε.

Καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια του Ολυμπιακού μας τον πρόεδρο της ΟΝΕΧ, Παναγιώτη Ξενοκώστα και τους αντιπροέδρους, Γιάννη Σταματόπουλο και Κώστα Κεράτσα».