Ήταν απόγευμα της Δευτέρας, όταν στον επίσημο λογαριασμό του Χ του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας αναρτήθηκε ένα μήνυμα κι ένα βίντεο, μέσω των οποίων η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι χημειοθεραπείες της.

«Με το καλοκαίρι να έχει φτάσει στο τέλος του, δεν μπορώ να σας πω πόσο ανακουφισμένη νιώθω που επιτέλους ολοκληρώθηκαν οι χημειοθεραπείες» έγραφε στο μήνυμά της η πριγκίπισσα της Ουαλίας και την ίδια ώρα ένα κύμα χαράς «χτυπούσε» τη Βρετανία. Ενώ, το βίντεο με τις ρετρό πινελιές που συνόδευε την ανάρτηση, έκανε πολλούς να χαμογελάσουν, βλέποντας την Κέιτ, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά, να περνούν ωραίες, ανέμελες και ευτυχισμένες στιγμές.

Άλλωστε είναι γνωστό πως η Κέιτ Μίντλετον αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας και ουκ ολίγοι βρετανοί γνωστοί και άγνωστοι- είχαν εκφράσει τη στήριξή τους από τότε που έκανε γνωστό ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ωστόσο, όταν οι πανηγυρισμοί τελείωσαν, το μάτι όλων έπεσε σε ένα όνομα, το οποίο βρισκόταν στο τέλος του μηνύματος της πριγκίπισσας της Ουαλίας: Γουίλ Γουόρ. Για όσους αναρωτιούνται, αυτός ο κύριος είναι ο άνθρωπος πίσω από το βίντεο της πριγκιπικής οικογένειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Warr (@willwarr)

Ο Γουίλ Γουόρ είναι 34 ετών, βιντεογράφος, παντρεμένος με την Σάρα Γουόρ και πατέρας ενός παιδιού.Μπορεί το όνομά του να μην είναι γνωστό στους περισσότερους από εμάς, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την Αγγλία. Ο Γουόρ είναι πολύ γνωστός βιντεογράφος στο «Νησί», έχοντας τη δική του εταιρία παραγωγής Detail Films αλλά και το TOPJAW στο YouTube μαζί με  τον παρουσιαστή και πρώην μοντέλο Τζέσσι Μπέργκες – ένα online κανάλι, το οποίο ταξιδεύει και σχολιάζει γαστρονομικα διάφορες πόλεις και έχει ως καλεσμένους μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος, όπως οι Εντ Σίραν, Τζέιμι Όλιβερ και Στάνλεϊ Τούτσι.

Την ίδια ώρα θεωρείται ένας από τους επιτυχημένος βιντεογράφους στον χώρο της διαφήμισης, καθώς μέσω της εταιρίας παραγωγής του έχει κάνει φιλμ για γνωστά brands, όπως η Puma, η Red Bull, η Diageo και η Tesco. Ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό, αυτή την περίοδο ετοιμάζει το δικό του σόου για το Netflix.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε το απόγευμα της Δευτέρας δεν είναι το πρώτο που κάνει ο Γουίλ Γουόρ για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, τα τελευταία τρία χρόνια έχει συνεργαστεί τουλάχιστον έξι φορές μαζί τους. Άλλωστε ήταν το δικό του βίντεο που τον περασμένο Μάρτιο ενημέρωνε τον κόσμο για το πρόβλημα υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ωστόσο, το βίντεο της Δευτέρας, ήταν το πιο ξεχωριστό από όλα. Κάτι που φάνηκε και στην ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο Γουίλ Γουόρ, λίγη ώρα αργότερα: «Είναι πάντα τιμή μου να συνεργάζομαι με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά αυτό το βίντεο ήταν το πιο συγκλονιστικό. Θέλω να ευχαριστήσω την πριγκίπισσα που με εμπιστεύτηκε για αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Warr (@willwarr)