Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μελάνια Τραμπ: Βίντεο παρέμβαση λίγο πριν το ντιμπέιτ – Ζητά απαντήσεις για την απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της

Μελάνια Τραμπ: Βίντεο παρέμβαση λίγο πριν το ντιμπέιτ – Ζητά απαντήσεις για την απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της

«Να αποκαλύψουμε την αλήθεια» ζητά η Μελάνια σε βίντεό της για την απόπειρα δολοφονίας Ντόναλντ Τραμπ

Λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ντιμπέιτ η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε μαυροφορεμένη ζητώντας εξηγήσεις για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του συζύγου της και υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Η προσπάθεια να βάλουν τέλος στη ζωή του συζύγου μου ήταν μια φρικτή, οδυνηρή εμπειρία», αναφέρει αρχικά στο βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τώρα η σιωπή γύρω από αυτή είναι »βαριά». Δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι γιατί οι αρχές επιβολής του νόμου δεν συνέλαβαν τον δράστη πριν από την ομιλία. Υπάρχουν σίγουρα περισσότερα σε αυτή την ιστορία. Και πρέπει να αποκαλύψουμε την αλήθεια», πρόσθεσε.

Το βίντεο τελειώνει με ένα στιγμιότυπο από τα επερχόμενα απομνημονεύματα της «Melania», με την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ να είναι ντυμένη στα μαύρα, σε μαύρο φόντο.

Τα ξημερώματα το κρίσιμο debate

Λίγες ώρες απομένουν για την κρίσιμη μονομαχία μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Κάμαλα Χάρις, στην πρώτη τετ α τετ αντιπαράθεση των δύο υποψήφιων προέδρων, που δεν αποκλείεται να παίξει καθοριστικό ρόλο και στην έκβαση της εκλογικής μάχης.

Αυτό είναι το δεύτερο συμφωνημένο debate, με το προηγούμενο να ήταν και εκείνο που προκάλεσε, τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που είχαν ως αποτέλεσμα την έξοδο του Τζο Μπάιντεν από την εκλογική κούρσα και την παράδοση του χρίσματος των δημοκρατικών στην Κάμαλα Χάρις.

Οι όροι του debate

Όπως έχει συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές, το ντιμπέιτ αναμένεται να γίνει χωρίς κοινό στο Εθνικό Συνταγματικό Κέντρο στη Φιλαδέλφεια, ενώ η διάρκεια του δεν θα ξεπεράσει τα 90 λεπτά με δύο διαφημιστικά μηνύματα.

Σύμφωνα με το The Hill, δεν θα υπάρξουν εναρκτήριες δηλώσεις των υποψηφίων ενώ καθένας θα έχει στη διάθεση του 2 λεπτά για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση, δύο λεπτά για αντικρούσεις και ένα επιπλέον λεπτό «για συνέχεια, διευκρινίσεις ή απαντήσεις».

Οι υποψήφιοι δεν επιτρέπεται να κάνουν ερωτήσεις ο ένας στον άλλον, σύμφωνα με τους κανόνες. Το προσωπικό της εκστρατείας δε θα επιτρέπεται επίσης να αλληλεπιδρά με τους υποψηφίους του κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι το επιτελείο της Κάμαλα Χάρις ζητούσε τα μικρόφωνα να είναι συνεχώς ανοιχτά, ώστε να καταγράφουν κάθε λέξη, αλλά και να δίνεται η δυνατότητα απευθείας απάντησης στον αντίπαλο. Τα μικρόφωνα των δύο υποψηφίων θα είναι ανοιχτά μόνο όταν είναι η σειρά τους να μιλήσουν και θα κλείνουν όταν έρχεται η σειρά του αντιπάλου τους.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο, οι Κασσελακικοί και ο Αλέξης Τσίπρας

Ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης στον ΣΥΡΙΖΑ το παρασκήνιο στα άδυτα της Κουμουνδούρου είναι ήδη πλούσιο. Τα τρία στρατόπεδα και ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024