Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπιγιονσέ: «Η φήμη είναι σαν φυλακή»

Μπιγιονσέ: «Η φήμη είναι σαν φυλακή»

Η super star της μουσικής Μπιγιονσέ αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο βάρος είναι η φήμη και κάνει τα πάντα για να δώσει στα παιδιά της μια φυσιολογική ζωή.

Δεν είναι μια απλή σταρ της μουσικής βιομηχανίας – είναι η βασίλισσά της. Η Μπιγιονσέ, από το 1998 όταν και εμφανίστηκε με τις Destiny’s Child έως σήμερα, καταφέρνει να βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κερδίσει 32 βραβεία Γκράμι, η προσωπική της περιουσία ανέρχεται στα 800 εκ. δολάρια, μαζί με τον Jay-Z αποτελούν το ισχυρό ζευγάρι της βιομηχανίας του θεάματος, ενώ το Rolling Stone την έχει ανακηρύξει ως στην κορυφαία εν ζωή καλλιτέχνη.

Κι όμως, η Μπιγιονσέ, καταφέρνει να μένει μακριά από την υπερέκθεση στη δημοσιότητα. Οι εμφανίσεις της στα μεγάλα events είναι περιορισμένες, ενώ συνεντεύξεις δίνει με το σταγονόμετρο. Μια από αυτές έκανε την εμφάνισή της στο GQ, εκεί που η Queen Bey πόζαρε και στο εξώφυλλο του περιοδικού.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

«Δεν είναι η δουλειά, αλλά η φήμη που μοιάζει κάποιες στιγμές με φυλακή» τόνισε η 43χρονη super star και απάντησε σε όσους την αποκαλούν τελειομανή: «Το να δουλεύω σκληρά και να ασχολούμαι με νέα projects δεν είναι βάρος. Άλλωστε εργάζομαι μόνο σε πράγματα που με απελευθερώνουν».

Η Μπιγιονσέ μίλησε και για τον συνδυασμό δουλειά και οικογένεια, αλλά και κατά πόσο αυτός ο συνδυασμός επηρεάζει τα παιδιά της. «Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ ώστε να διασφαλίσω ότι τα παιδιά μου θα μπορούν να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κανονικότητα και ιδιωτικότητα. Προσέχω πολύ ώστε η προσωπική μου ζωή να μην μετατραπεί σε εμπορικό σήμα» συμπλήρωσε.

View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

«Είναι πολύ εύκολο για τις διασημότητες να κάνουμε τη ζωή μας κομμάτι της δουλειάς μας. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ να βάλω όρια και να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου» τόνισε η Μπιγιονσέ.

Only in

Αποκάλυψη in: Δώρο με Γεύση ίσως… Δώρου Άδωρου για τους Δήμους

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του in αναμένονται αυτοδιοικητικές εκπλήξεις στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024