Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άνδρας κάνει ράφτινγκ στον Κηφισό και γίνεται viral στο TikTok

Άνδρας κάνει ράφτινγκ στον Κηφισό και γίνεται viral στο TikTok

«Πιο γρήγορα θα φτάσει έτσι παρά αν είχε αμάξι» έγραψε ένας χρήστης στο TikTok και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του.

O χρήστης του TikTok με το όνομα «spz3v» ανέβασε πρόσφατα στην εν λόγω πλατφόρμα ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας άγνωστος άνδρας να κάνει ράφτινγκ στον Κηφισό.

Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο, ο γυμνόστηθος άνδρας κάθεται πάνω σε μια σανίδα (πιθανότατα αυτοσχέδια) ενώ παράλληλα τραβάει κουπί με το ένα χέρι. Όπως ήταν φυσικό, φαίνεται να έχει γίνει μούσκεμα.

@spz3v #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Papadia Trash Tv

Πολλοί είναι αυτοί που απόρησαν γιατί ένας άνθρωπος επιλέγει να κάνει ράφτινγκ στον Κηφισό, αλλά ο λόγος είναι ακόμη άγνωστος. Όμως οι εικασίες δεν άργησαν.

«Πάντως πιο γρήγορα θα φτάσει, παρά να είχε αμάξι στον Κηφισό», έγραψε ένας χρήστης και έχει δίκιο. Ίσως αυτός ο άνδρας να απελπίστηκε τόσο πολύ από την κίνηση των δρόμων της Αθήνας, που να ασποφάσισε να βρεί ένα πιο γρήγορο – και μη αναμενόμενο – μέσο μεταφοράς.

«Από πάντα έκαναν ράφτινγκ και κανό στον Κηφισό(…)ο Κηφισός σε αυτό το ύψος είναι απλά θάλασσα. Όχι ποτάμι», έγραψε ένας άλλος χρήστης, με κάποιον να του απαντάει: «ναι άμε…. η παραλία και το beach bar του λείπει…».

Πάντως κάποιος φάνηκε να συμφωνεί με την άποψη ότι τα νερά δεν είναι και τόσο βρώμικα στο συγκεκριμένο σημείο, αναφέροντας: «πλάκα πλάκα εκεί καταλήγουν τα νερά της Πάρνηθας μέσω του Ποδονίφτη. στην αρχή του είναι πόσιμο νερό».

Only in

Στέφανος Κασσελάκης: Οι κρυφές ενθαρρυντικές μετρήσεις

Αν και ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται εισηγήσεις να είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κρυφή δημοσκόπηση φαίνεται να δείχνει πως με δικό του κόμμα μπορεί να ξεκινάει από 5%. Η έτοιμη κοινοβουλευτική ομάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024