O χρήστης του TikTok με το όνομα «spz3v» ανέβασε πρόσφατα στην εν λόγω πλατφόρμα ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας άγνωστος άνδρας να κάνει ράφτινγκ στον Κηφισό.

Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο, ο γυμνόστηθος άνδρας κάθεται πάνω σε μια σανίδα (πιθανότατα αυτοσχέδια) ενώ παράλληλα τραβάει κουπί με το ένα χέρι. Όπως ήταν φυσικό, φαίνεται να έχει γίνει μούσκεμα.

@spz3v #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Papadia Trash Tv

Πολλοί είναι αυτοί που απόρησαν γιατί ένας άνθρωπος επιλέγει να κάνει ράφτινγκ στον Κηφισό, αλλά ο λόγος είναι ακόμη άγνωστος. Όμως οι εικασίες δεν άργησαν.

«Πάντως πιο γρήγορα θα φτάσει, παρά να είχε αμάξι στον Κηφισό», έγραψε ένας χρήστης και έχει δίκιο. Ίσως αυτός ο άνδρας να απελπίστηκε τόσο πολύ από την κίνηση των δρόμων της Αθήνας, που να ασποφάσισε να βρεί ένα πιο γρήγορο – και μη αναμενόμενο – μέσο μεταφοράς.

«Από πάντα έκαναν ράφτινγκ και κανό στον Κηφισό(…)ο Κηφισός σε αυτό το ύψος είναι απλά θάλασσα. Όχι ποτάμι», έγραψε ένας άλλος χρήστης, με κάποιον να του απαντάει: «ναι άμε…. η παραλία και το beach bar του λείπει…».

Πάντως κάποιος φάνηκε να συμφωνεί με την άποψη ότι τα νερά δεν είναι και τόσο βρώμικα στο συγκεκριμένο σημείο, αναφέροντας: «πλάκα πλάκα εκεί καταλήγουν τα νερά της Πάρνηθας μέσω του Ποδονίφτη. στην αρχή του είναι πόσιμο νερό».