Παρουσιάστρια ειδήσεων του BBC πιάστηκε εν αγνοία της να χαζεύει στο τηλέφωνό της για ένα ολόκληρο λεπτό ενώ βρισκόταν στον αέρα, σε μια στιγμή που έκανε το γύρο του Διαδικτύου.

Η Annita McVeigh όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, τα έχασε.

Δεν είναι η πρώτη γκάφα από παρουσιάστρια ειδήσεων του BBC, καθώς πέρυσι η Maryam Moshiri είχε υψώσει το μεσαίο της δάχτυλο σε κάποιον από τους συνεργάτες της, πιστεύοντας κι εκείνη ότι δεν είναι στον αέρα.

Αυτή τη φορά, η 46χρονη McVeigh ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση όταν εθεάθη να σκρολάρει στο κινητό της αμέριμνη, ενώ έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει το δελτίο ειδήσεων.

Το απόσπασμα μοιράστηκε στο X από τον κριτικό τηλεόρασης Scott Bryan, ο οποίος το συνόδευσε με λεζάντα: «Η στιγμή που η Annita άρχισε να ελέγχει το τηλέφωνό της ήταν όταν άρχισα να πανικοβάλλομαι».

«Νόμιζα ότι τα ηχεία μου είχαν χαλάσει»

Μετά τη σιωπή που επικράτησε στον αέρα και μόλις η McVeigh αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, δίχως καμία ένδειξη πανικού και με απόλυτο επαγγελματισμό άρχισε να παρουσιάζει τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή στα social media μετά το περιστατικό.

«Φαίνεται να συμβαίνουν πολλά τεχνικά λάθη στο BBC το τελευταίο διάστημα…», σχολίασε ένας χρήστης του Χ.

«Νόμιζα ότι τα ηχεία του φορητού μου υπολογιστή είχαν χαλάσει», έγραψε ένας άλλος. Πολλοί δε επαίνεσαν τον επαγγελματισμό της.

Η McVeigh, μητέρα δύο παιδιών, η οποία ανήκε στο BBC από το 2006 έως το 2023 πριν επιστρέψει τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, είχε προαχθεί πρόσφατα σε επικεφαλής παρουσιάστρια.