Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τίτλοι τέλους: Η γυναίκα που είχε σχέση για δέκα χρόνια με ένα αεροπλάνο, ανακοίνωσε ότι χώρισαν

Τίτλοι τέλους: Η γυναίκα που είχε σχέση για δέκα χρόνια με ένα αεροπλάνο, ανακοίνωσε ότι χώρισαν

Η Μισέλ Κόμπκε για περίπου μια δεκαετία είχε σχέση με ένα αεροπλάνο Boeing 737-800, ωστόσο όπως ανακοίνωσε πρόσφατα, δεν είναι πλέον μαζί. «Αλλά παραμένουμε καλοί φίλοι» τόνισε.

Ο χωρισμός είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση, όσο κι αν τον θέλεις. Είτε πρόκειται για μια σχέση ορισμένων μηνών, είτε χρόνων. Είτε πρόκειται για μια σχέση με ένα άνθρωπος, είτε με ένα αεροπλάνο! Και αυτό το καταλαβαίνει κάποιος, διαβάζοντας τα λόγια της Μισέλ Κόμπκε.

Η 36χρονη, η οποία είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας το 2014 καθώς διατηρούσε ερωτική σχέση με ένα αεροπλάνο τύπου Boeing 737-800, δήλωσε στην εφημερίδα Bild πως πλέον δεν είναι μαζί. «Έχουμε χωρίσει, αλλά παραμένουμε καλοί φίλοι» αποκάλυψε η Κόμπκε.

Η γυναίκα έχει διαγνωστεί με αντικειμενοφιλία, δηλαδή νιώθει έλξη και αγάπη για κάποιο αντικείμενο. «Είμαι φυσιολογική. Αρχικά νόμιζα ότι είχε τρελαθεί μέχρι που μου είπαν ότι πάσχω από αντικειμενοφιλία» είχε δηλώσει παλαιότερα.

Στο αεροπλάνο Boeing 737-800 είχε δώσει την ονομασία «Darling» και είχε δηλώσει για τη σχέση τους: «Είναι πολύ ελκυστικός και σέξι στα μάτια μου. Έχουμε μια νορμάλ σχέση, περνάμε τα απογεύματα μαζί και κοιμόμαστε το βράδυ στο ίδιο κρεβάτι. Νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου».

Μάλιστα, όπως εξήγησε, αυτό που την έλκυε περισσότερο στον «Darlin» ήταν τα φτερά του. «Κάθε φορά που αγγίζω τα φτερά του νιώθω τους παλμούς μου να ανεβαίνουν και ενθουσιάζομαι» είχε πει, ενώ το όνειρό της ήταν να καταφέρουν κάποια στιγμή να παντρευτούν.

Μπορεί στα μάτια των περισσότερων να μοιάζει αυτό με αστείο, αλλά η αντικειμενοφιλία είναι μια σπάνια πάθηση, με «τουλάχιστον 40 ανθρώπους να πάσχουν από αυτή την διαταραχή σε όλο τον κόσμο, με όσα γνωρίζουμε έως τώρα» σύμφωνα με τον ψυχίατρο και λέκτορα Δρ. Βέρνερ Πλατζ.

Only in

Απογευματινά χειρουργεία και σε ιδιωτικές κλινικές για λιγότερη αναμονή

Επανάληψη των εξαγγελιών για κάλυψη των κενών στο σύστημα υγείας από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024