Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Έλον Μασκ: Η απάντηση στην Τέιλορ Σουίφτ που θα ψηφίσει Κάμαλα Χάρις – «Θα σου χαρίσω ένα παιδί και…»

Έλον Μασκ: Η απάντηση στην Τέιλορ Σουίφτ που θα ψηφίσει Κάμαλα Χάρις – «Θα σου χαρίσω ένα παιδί και…»

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του debate της Χάρις με τον Τραμπ, η Τέιλορ Σουίφτ μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησης αποκάλυψε πως θα ψηφίσει για πρόεδρο των ΗΠΑ την Κάμαλα Χάρις. Η αντίδραση από τον Έλον Μασκ.

Φυσικά και δεν θα το άφηνε να πέσει κάτω! Ο Έλον Μασκ ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά στο στόχαστρό βρέθηκε η Τέιλορ Σουίφτ. Ο μεγιστάνας δεν έχασε λεπτό προκειμένου να αφήσει τις αιχμές του αναφορικά με την ανάρτηση της pop star μέσω της οποίας αποκάλυψε πως στηρίζει και επρόκειτο να ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις για πρόεδρο των ΗΠΑ την 5η Νοεμβρίου.

«Ωραία Τέιλορ… κέρδισες… θα σου χαρίσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλον Μασκ σε μια ανάρτηση στο X το πρωί της Τετάρτης.

Η δήλωση του Έλον Μασκ δεν ήταν καθόλου τυχαία. Αναφερόταν στο «childless cat lady», όπως υπέγραψε την ανάρτησή της η Τέιλορ Σουίφτ.

Ο όρος φάνηκε να είναι μια σπόντα της αμερικανίδας τραγουδίστριας για τον υποψήφιο σύντροφο του Τραμπ, τον γερουσιαστή JD Vance από το Οχάιο.

«Ουσιαστικά διοικούμαστε σε αυτή τη χώρα μέσω των Δημοκρατικών, μέσω των εταιρικών μας ολιγαρχών, από ένα μάτσο άτεκνες κυρίες με γάτες που είναι δυστυχισμένες με τις δικές τους ζωές και τις επιλογές που έκαναν, και έτσι θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη», δήλωσε τότε ο Vance.

Η ανάρτηση της Τέιλορ Σουίφτ:

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Όπως πολλοί από εσάς, παρακολούθησα το debate απόψε. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τα θέματα που υπάρχουν και τις θέσεις που παίρνουν οι υποψήφιοι προς αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ως ψηφοφόρος, φροντίζω να παρακολουθώ και να διαβάζω ό,τι μπορώ για τις προτεινόμενες πολιτικές και τα σχέδιά τους για αυτή τη χώρα. Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι ο AI εαυτός μου που υποστήριζε ψευδώς την προεδρική υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ αναρτήθηκε στον ιστότοπό του. Πραγματικά μου ξύπνησε τους φόβους μου γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη και τους κινδύνους της διασποράς παραπληροφόρησης. Με έφερε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ διαφανής σχετικά με τα πραγματικά μου σχέδια για αυτές τις εκλογές ως ψηφοφόρος. Ο απλούστερος τρόπος για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης είναι η αλήθεια. Θα δώσω την ψήφο μου στην Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς στις προεδρικές εκλογές του 2024. Ψηφίζω την @kamalaharris επειδή αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τους σκοπούς που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τους υπερασπιστεί. Νομίζω ότι είναι μια σταθερή, ταλαντούχα ηγέτιδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν μας οδηγεί η ηρεμία και όχι το χάος. Ενθαρρύνθηκα και εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από την επιλογή του συνυποψηφίου της @timwalz, ο οποίος υπερασπίζεται τα δικαιώματα των LGBTQ+, την εξωσωματική γονιμοποίηση και το δικαίωμα της γυναίκας στο σώμα της εδώ και δεκαετίες. Έκανα την έρευνά μου και έκανα την επιλογή μου. Η έρευνά σας είναι δική σας και η επιλογή είναι δική σας. Θέλω επίσης να πω, ειδικά στους ψηφοφόρους που ψηφίζουν για πρώτη φορά: να θυμάστε ότι για να ψηφίσετε, πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι! Θεωρώ επίσης ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ψηφίζετε νωρίς. Στο instagram story μου θα σας παραπέμψω πού μπορείτε να εγγραφείτε και να βρείτε ημερομηνίες και πληροφορίες για την πρόωρη ψηφοφορία».

Μέχρι στιγμής η Τέιλορ Σουίφτ δεν έχει σχολιάσει κάτι, ούτε απαντήσει στον Έλον Μασκ.

Only in

Ο ξεχασμένος αρχιτέκτονας των Δίδυμων Πύργων της Νέας Υόρκης

Αν και οι Δίδυμοι Πύργοι θα μείνουν για πάντα στην αμερικανική κουλτούρα, ο αρχιτέκτονας τους, Minoru Yamasaki, και πολλές από τις ιδέες για το σχεδιασμό τους έχουν χαθεί στα χρονικά της ιστορίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024