Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Κριέ, η Τετάρτη με τη Σελήνη στον Τοξότη σε αντίθεση με τον Δία, σου φέρνει νέες προκλήσεις που σχετίζονται με πτυχές επικοινωνίας και μάθησης. Προσοχή! Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και καταπιαστείς με περισσότερα απ’ όσα μπορείς – ως συνήθως.

Στα θετικά: Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την προσωπική σου εξέλιξη όπως η εκπαίδευση , τα ταξίδια και η φιλοσοφία.

Στα αρνητικά: Η ανάγκη σου για άμεση ικανοποίηση μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα με τη Σελήνη στον Τοξότη σε αντίθεση με τον Δία, σου παρουσιάζει ευκαιρίες για να επανεξετάσεις τα οικονομικά σου ζητήματα, να ανακαλύψεις νέες πηγές εισοδήματος. Από την άλλη, σου δημιουργείται η ανάγκη να προσφέρεις στους αγαπημένους σου, κάτι που είναι όμορφο, όμως προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές.

Στα θετικά: Θα βελτιώσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου.

Στα αρνητικά: Η τάση για υπερβολή και η ανάγκη για ασφάλεια μπορεί να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που δεν έχουν μελετηθεί καλά στα επαγγελματικά.

Δίδυμος

Αγαπημένε μου Δίδυμε, η Τετάρτη σε βρίσκει ιδιαιτέρως κοινωνικό, αλλά θα πρέπει να προσέξεις πόσα λες – για άλλη μια φορά. Σήμερα, η επιθυμία σου για έκφραση και ανταλλαγή ιδεών είναι πιο έντονη από ποτέ, αλλά αν δε ζυγίσεις καλά την κατάσταση μπορεί να οδηγηθείς σε παρεξηγήσεις.

Στα θετικά: Κάνεις ποιοτικές συζητήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Επιδιώκεις φιλοσοφικές αναζητήσεις και έτσι ανακαλύπτεις καλύτερα τον εαυτό σου, αλλά και τον κόσμο.

Στα αρνητικά: Στα επαγγελματικά, απέφυγε την τάση για υπερβολές, αλλά και την τάση σου να εκφράζεσαι προτού σκεφτείς α πρέπει ή όχι να πεις, τελικά κάτι.

Καρκίνος

Καρκίνε μου καλέ, Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη στρέφει την προσοχή σου σε θέματα καθημερινότητας. Νιώθεις αισιόδοξος και καταπιάνεσαι με τόσο πολλές ασχολίες που τελικά δεν ολοκληρώνεις καμία. Προσπάθησε να μείνει συγκεντρωμένος.

Στα θετικά: Θα περάσεις μια όμορφη και δημιουργική ημέρα με τον σύντροφό σου, αν έχεις.

Στα αρνητικά: Ενθουσιάζεσαι εύκολα και κάνεις μεγάλες δηλώσεις κι έτσι δεσμεύεις τον εαυτό σου με πράγματα που δεν μπορείς να ολοκληρώσεις.

Λέων

Την Τετάρτη, Λέοντα, η Σελήνη στον Τοξότη σε αντίθεση με τον δημιουργεί ένα κύμα ευφορίας και αισιοδοξίας. Νιώθεις την ανάγκη να ερωτευτείς και να δημιουργήσεις. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις υπερφίαλος.

Στα θετικά: Άκρως ερωτική η Τετάρτη σου, Λέοντα. Θα μοιραστείς όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, αν είσαι σε σχέση. Αν όχι, έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε, αν έχεις ερωτικό σύντροφο, μην υποκύψεις σε ερωτικούς πειρασμούς. Αν όχι, πρόσεξε μην εμπιστευθείς κάποιον νέο εραστή περισσότερο από όσο του αξίζει.

Παρθένος

Παρθένε, η Τετάρτη σε καλεί να βρεις ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών. Οι φιλοδοξίες σου είναι υψηλές και δεν μπορείς να ελέγξεις την προσωπική σου ζωή.  Έχεις μια τάση να αναλαμβάνεις περισσότερα απ’ όσα προλαβαίνεις.

Στα θετικά: Εμφανίζονται νέες ευκαιρίες για εξέλιξη, αλλά πρόσεχε μην σου δημιουργηθούν προσδοκίες εκτός πραγματικότητας.

Στα αρνητικά: Μπορεί να περάσεις μια κρίση με τα ταίρι σου, αν έχεις. Αν όχι, μπορείς να ηρεμήσεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου καλέ, η μέρα σε καλεί να οργανώσεις τις προτεραιότητές σου σωστά. Έχεις την ανάγκη για νέα γνώση που θα σου φέρει έμπνευση και θα επεκτείνει τους ορίζοντές σου. Εστιάζεις σε ζητήματα που αφορούν την ανώτερη εκπαίδευση, τα ταξίδια και τη φιλοσοφία της ζωής.

Στα θετικά: Κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που είναι κάπως έντονες, αλλά αυτή η ένταση αποπνέει αέρα ζωντάνιας και ενθουσιασμού.

Στα αρνητικά: Στα επαγγελματικά θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου, πρόσεξε όμως μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί δε σε βλέπω καλά.

Σκορπιός

Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη η Σελήνη στον Τοξότη σε αντίθεση με τον Δία φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά σου. Κάτι έχεις υπολογίσει λάθος και δε σου βγαίνουν τα μαθηματικά. Καλό είναι να τακτοποιήσεις σήμερα οικονομικά θέματα ή οικονομικές υποχρεώσεις που άφησες κάπως στον αέρα. Τέλος, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπάρχει κάποιο άτομο ή και πολλά που έχεις αδικήσει η εκμεταλλευτεί. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τη διορατικότητά σου για να κρίνεις σωστά τους γύρω σου.

Στα θετικά: Η ενέργεια της ημέρας σε βοηθά να επικοινωνήσεις με τον ερωτικό σου στόχο σε βάθος. Ενδέχεται και να οδηγηθείτε σε λύσεις που παλεύατε καιρό να βρείτε. Αν δεν είστε ακόμη μαζί, θα έρθετε σίγουρα πολύ κοντά.

Στα αρνητικά: Συγκρατήσου! Μάζεψε τον ενθουσιασμό σου σε επενδύσεις και άλλα τέτοια οικονομικού ενδιαφέροντος.

Τοξότης

Η σημερινή Τετάρτη φέρει εντάσεις, Τοξότη μου καλέ και αγαπημένε, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου σχηματίζει αντίθεση με τον Δία. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η αισιοδοξία σου ξεπερνά κάπως τη λογική πραγματικότητα και κάπως παρασύρεσαι σε μονοπάτια που εκλείπουν υπευθυνότητας. Τέλος, ανατροπές και προκλήσεις εμφανίζονται στον τομέα των σχέσεων και της προσωπικής σου ανάπτυξης.

Στα θετικά: Έντονη αυτοπεποίθηση έχεις σήμερα στα ερωτικά σου και καλά κάνεις! Κάνεις δηλώσεις που φοβόσουν προηγουμένως να κάνεις, αλλά πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις αν δεν ακούσεις αυτό που θες.

Στα αρνητικά: Στα επαγγελματιικά σου αισθανεσαι μια κάποια πίεση παραπάνω.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Τετάρτη σε βρίσκει σε κόντρα με τα πάντα. Τα βάζεις με θεούς κι ανθρώπους. Είναι σαν το σύμπαν να σκοπεύει να δοκιμάσει την υπομονή και την αντοχή σου, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές αλλαγές για το καλό σου. Προσπάθησε να οργανώσεις το χρόνο σου σωστά και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Στα θετικά: Η πειθαρχία είναι το κλειδί για να ξεπεράσεις τις προκλήσεις της ημέρας.

Στα αρνητικά: Η όλη ένταση της ημέρας, αλλά και η προκλήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον σου δημιουργούν άγχος που σου φαίνεται μη διαχειρίσιμο.

Υδροχόος

Πολύ αισιόδοξο, σε βρίσκω σήμερα, φίλε μου Υδροχόε. Η Τετάρτη, ναι μεν, προσφέρεται για δημιουργία και κοινωνικοποίηση, αλλά έχεις μια τάση να εξιδανικεύεις καταστάσεις που δεν τους αρμόζει.

Στα θετικά: Η δημιουργικότητα και η πρωτοποριακή σου σκέψη θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες της ημέρας.

Στα αρνητικά: Είσαι επιρρεπής στις υπερβολές και παρορμητικές κινήσεις στα επαγγελματικά , τα οικονομικά, αλλά και τα ερωτικά σου. Βάλε φρένο.

Ιχθύς

Η Τετάρτη, Ιχθύ, προσφέρεται για να  κάνεις σημαντικές αλλαγές και να βελτιώσεις την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Στα επαγγελματικά, οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις φαίνονται υψηλές και σου δημιουργεί ένα αίσθημα πίεσης. Στα προσωπικά, έχεις μεγάλες αλλαγές σήμερα. Προσπάθησε να μην χωρίσεις τον χρόνο που αφιερώνεις στον έναν και τον άλλο τομέα ισάξια.

Στα θετικά: Αν χρησιμοποιήσεις την ένταση της ημέρας σωστά και τη μετουσιώσεις σε κάτι θα σου βγει σε πολύ καλό. Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου θα έρθει η στιγμή να αποδείξεις τις ικανότητές σου.

Στα αρνητικά: Αν συζείς με το ταίρι σου ενδέχεται να τσακωθείτε. Αν όχι μικροεντάσεις παρατηρούνται κατά τη διάρκεια τις ημέρας, αλλά αν δείξεις κατανόηση και επικοινωνήσεις ανοιχτά θα μετριαστούν.