Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανάβυσσος: Ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών μιλά για την επίθεση από τη χελώνα που δέχθηκε

Ανάβυσσος: Ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών μιλά για την επίθεση από τη χελώνα που δέχθηκε

Πώς συνέβη το ατύχημα.

Ο Νεκτάριος, πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα όσα συνέβησαν στην Ανάβυσσο όταν εντόπισαν μία χελώνα καρέτα – καρέτα η οποία είχε εγκλωβιστεί σε δίχτυα.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Όλα συνέβησαν στην Ανάβυσσο όπου το συνεργείο γνωστής εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών πραγματοποιούσε γύρισμα σε παραλία. Την ώρα των γυρισμάτων παρατήρησαν πως μία χελώνα καρέτα – καρέτα είχε εγκλωβιστεί στα δίχτυα και ο πρωταγωνιστής της ταινίας έσπευσε να τη βοηθήσει να απεγκλωβιστεί.

Βούτηξε στη θάλασσα αλλά την ώρα που προσπαθούσε να την απεγκλωβίσει, η χελώνα του επιτέθηκε δαγκώνοντάς τον στα… οπίσθια. Ο άνδρας βγήκε αμέσως έξω και τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη χελώνα.

Πώς αντέδρασε ο Νεκτάριος όταν του επιτέθηκε η χελώνα Καρέτα – Καρέτα

Ο Νεκτάριος, ο πρωταγωνιστής που είχε το ατύχημα, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα όσα συνέβησαν.

«Πήγα να κάνω κάτι καλό αγνοώντας τη δική μου σωματική ακεραιότητα. Ήμασταν για εξωτερικά γυρίσματα και ακούμε κάτι στη θάλασσα και βλέπουμε τη χελώνα να έχει πιαστεί σε ένα σχοινί. Βουτάω μέσα. Με δάγκωσε πίσω στον γλουτό. Μου άφησε σημάδι. Τελικά τραβήξαμε το σχοινί και έφυγε. Ήταν σίγουρα τρομαγμένη».

Στη συνέχεια η εκπομπή έπαιξε ένα βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, όπου ο Νεκτάριος βγήκε από την θάλασσα και έδειξε στους συνεργάτες του το σημάδι στα οπίσθια.

«Αφού δεν στο έκοψε… Ωωωωω μ@λ@κ@…» ήταν μερικές από τις αντιδράσεις με τον Νεκτάριο να λέει: «Έλα ρε παιδιά ένα τσίμπημα είναι! Καλά είμαι…».

Τι γίνεται με τα γυρίσματα της ταινίας

Σε ερώτηση για το αν συνεχίστηκαν τα γυρίσματα μετά το συμβάν είπε: «Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν κανονικά αλλά εκείνη την στιγμή επικράτησε ένας μικρός πανικός. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στην Ανάβυσσο».

Όσο για τον τίτλο της ταινίας είπε ότι δεν τον γνωρίζει ακόμα, με την Ανθή Βούλγαρη να του λέει αστειευόμενη «στα δίχτυα της καρέτα-καρέτα».

Τέλος, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη ρώτησαν τον Νεκτάριο και για την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να λέει πως συνειδητά δεν βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο.

Only in

11η Σεπτεμβρίου: Η τρομοκρατική επίθεση που άλλαξε τον κόσμο

Όσα συνέβησαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 με το αδιανόητο τρομοκρατικό χτύπημα στη Νέα Υόρκη και οι θεωρίες συνωμοσίας που ακολούθησαν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024