Η Μαρία Ιωαννίδου υπήρξε η τελευταία σύζυγος του Φρέντυ Γερμανού. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Summer’s Cool του ΣΚΑΪ και μίλησε για τις σχέσεις που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και πώς είναι σήμερα η επικοινωνία της με την Ναταλία Γερμανού.

Τα παράπονα για την Ναταλία Γερμανού

«Με το Ναταλάκι κάναμε πολύ παρέα στα πρώτα χρόνια, δεν την έχω όμως πια σαν κόρη γιατί μεγάλωσε και η Ναταλία. Έτσι δεν είναι; Όλοι μεγαλώνουμε. Την είχα σαν αδελφή στην αρχή, γιατί ήμουν και ‘γω μικρή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα» είπε με… νόημα η Μαρία Ιωαννίδου για τη Ναταλία Γερμανού, μιλώντας στην εκπομπή Summer’s Cool.

Η συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Μαρία Ιωαννίδου θυμήθηκε πως η «εθνική σταρ» ήταν πάρα πολύ αυστηρή στη δουλειά της και δεν ήθελε να υπάρχει στο πλατό άλλη… ξανθιά!

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πάρα πολύ αυστηρή στη δουλειά της και… ουαί και αλίμονο αν ήσουν ξανθιά! Και εγώ ήμουν ξανθιά.
Κάποια στιγμή μας είπε στην ταινία “Το πιο λαμπρό αστέρι” το εξής: “Σας έχω πει ότι άλλη ξανθιά δεν θα υπάρχει στην ταινία μου! Μόνο εγώ! Θα την βάψετε μελαχρινή”. Και το κάνανε».

Οι δυσκολίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη να αποκτήσει παιδί

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη παιδεύτηκε τόσο πολύ να κάνει αυτό το παιδί τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Την βοήθησε πάρα πολύ ο Φρέντυ Γερμανός, να της βρει ειδικό γιατρό γιατί η Αλίκη δυσκολευόταν να κάνει παιδί. Δεν μπορούσε».