Εντολή να κρατηθεί ο 45χρονος  οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε ανδρόγυνο και το 2 ετών παιδί τους σε περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, έδωσε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, που ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Κατά πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ – ΜΠΕ, από την Αστυνομία που διενεργεί την προανάκριση εξετάζεται εάν ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Η τριπλή παράσυρση συνέβη, περί τις 11:00, σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.

Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλικτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και μπήκε μέσα σε χωράφι. Ο οδηγός του αυτοκίνητου έχει τραυματιστεί ελαφρώς και βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Οι γονείς (37 ετών ο άνδρας και 34 ετών η γυναίκα) διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ το δίχρονο παιδί, που τραυματίστηκε λιγότερο σοβαρά, διεκομίσθη κι αυτό σε νοσοκομείο.

Στιγμιότυπο από το σημείο που συνέβη το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τι λέει η μητέρα του οδηγού

Η μητέρα του 45χρονου βρέθηκε στο σημείο που συνέβη το τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη είπε στο MEGA πως βρισκόταν στην παραλία και πήρε τον γιο της τηλέφωνο να πάει από το σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα, την κάλεσε σοκαρισμένος στο τηλέφωνο και της είπε τι έχει συμβεί. Η μητέρα του 45χρονου έστειλε τις ευχές της στην οικογένεια που τραυματίστηκε λέγοντας πως ελπίζει να τα καταφέρουν.

Δείτε ρεπορτάζ του MEGA: